promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna széttett lábakkal elmélkedik az alapvető élelmiszerekről, miközben az intim képével mindenkit megvadít
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Annának van pár ötlete, hogy milyen termékeken lehetne még ársapka.

A háború, infláció és egyebek között az energiaválság miatt egyre többet kell fizetnünk a boltokban a különböző termékekért. Emiatt hónap végén egyre kevesebb pénze marad a magyar családoknak, de persze hatalmas segítség ezekben a nehéz időkben az, hogy egyes élelmiszerek hatósági árasak lettek, illetve ársapkát kaptak – de Kelemen Anna szerint lehetne még bővíteni ezt a palettát.

Az ország Annácskája általában a testével és a dögös képeivel hívja fel magára az emberek figyelmét, de persze a rajongói pontosan tudják, hogy néha elmélkedős kedvében van a híresség, és komoly témákat is boncolgat a közösségi oldalán. Nos, most összehozta a kettőt, és egy bevállalós fotóval illusztrálta az ötleteit, hogy milyen termékek lehetnének még ársapkásak.

„Kinek mi az alapélelmiszer? Ha ársapkát tennénk a vodkára az orosz szimpátiának tűnne… a gyanú elkerülése érdekében ársapkás lehetne a híres bajor sör, a spanyol sangria, a francia vörösbor, az angol gin és, hogy teljes legyen az élvezet a holland sajtok is. Igazán szép gesztus lenne, ha nyugat-európai országok polcain a magyar szalámi is ilyen kitüntető figyelmet kapna”

– írta Kelemen Anna.

A kívánatos sztár nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis egy olyan felvétellel illusztrálta a mondanivalóját, amin egy átlátszó fehérnemű van rajta, a széttett lábai előtt pedig egy üveg vodka hever, nehogy véletlenül korhatáros legyen az Instagramra feltöltött kép – amit amúgy cenzúráznia kellett Annácskának, hiszen a kebleinél többet fedett fel a ruhája, mint amennyit a platform megengedne.

Itt lehet megnézni Kelemen Anna csábító fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás