promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási kijelentést tett Lakatos Márk, Sáfrány Emese pedig bevallotta, hogyan vágott bele a felnőttfilmezésbe
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi hét egyértelmű slágere Lakatos Márk és Majkáék adok-kapokja volt, miután a stylist krizitálta Jociék új szerzeményét. Sáfrány Emese és Monique Covet is megosztott azonban szaftos részleteket a karrierjükből, nézzük, melyek voltak a legfelkapottabb hírek a napokban. 

A héten a prímet nálunk egyértelműen Majkáék botránya vitte, a különc stylist kritikájára meglehetősen kemény választ intézett Majka, amelyet később le is tiltott a Facebook. A sztori azonban itt még közel sem ért véget, hiszen Joci is reagált, amely után egy meglepő TikTok videót tett közzé Márk. A történet legújabb fejleménye, hogy Puzsér is kőkeményen elmondta a véleményét a botránnyal kapcsolatban, és szokásához híven erőteljesen beleszállt mindkét félbe.

A héten szó esett még Maya Gold és Majka múltbéli afférjáról is. Az ikonikus magyar pornós visszavonultan tengeti a mindennapjait, azonban szaftos részleteket osztott meg az ominózus Való Világos vendégeskedéséről. 

Lakatos Márk ezúttal Marics Petin köszörülte a nyelvét, miközben elmondta a véleményét a Forstner Csengével kapcsolatos TikTok trendről. A fiatal lányt sokan kritizálják amiatt, hogy kissé affektálva ejti ki a az idegen szavakat. A stylist megvédte Csengét, és közben beleszállt Marics Peti stílusába. 

A következő cikkben Sáfrány Emese, egykori Aleska Diamond felnőttfilmes színésznő meséli el, hogyan vágott bele a pornózásba, és milyen vicces és kellemetlen szituációkba keveredett Roccóval.

Felfedezők nem mást, mint egy elsüllyedt piramis találtak a tenger mélyén, és elképzelhető, hogy egy egész eltemetett várost rejtenek magukban a hullámok.

Legutolsó top hírünk a héten újfent felnőttfilmes vonatkozású, ezúttal Monique Covet mesélt a pornós fizetéséről, illetve a szakma nehézségeiről, árnyoldalairól. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás