promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kukába a Balatonnal, ide menjünk olcsó nyaralásra, alig kerül pénzbe

Kukába a Balatonnal, ide menjünk olcsó nyaralásra, alig kerül pénzbe

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc

Véget ért a nyár, de nem itt.

Szeptemberben számos érdekes és költséghatékony európai úti cél közül választhatsz, ahol még mindig élvezheted a kellemes időjárást és a különleges élményeket. Az első javaslat Barcelona, Spanyolországban található. A város lenyűgöző Gaudí-építészeti csodáiról ismert, mint az Sagrada Família és a Park Güell, amelyek bármely látogatót elbűvölnek. A Barceloneta strand pedig ideális hely a napozásra és pihenésre. Szeptemberben a hőmérséklet általában 24-28°C között mozog, ami kellemes a városnézéshez és a strandoláshoz egyaránt. Az árak kedvezőek, hiszen az olcsó repülőjegyek Budapest és Barcelona között körülbelül 15,000-20,000 forint között mozognak, ha időben foglalunk.

Más olcsó úticél is a rendelkezésünkre áll:

A következő ajánlott úti cél Prága, Csehország. Az aranyváros varázsa szeptemberben is megmarad, de a nyári turistatömegek már enyhülnek. A város híres látnivalói közé tartozik az Óvárosi tér, a Károly híd és a Prágai Vár, amelyek mind csodálatos sétákra adnak lehetőséget. Az időjárás ezen a helyen kellemes, a repülőjegyek ára Budapest és Prága között általában 12,000-18,000 forint.

Horvátország picit analóg már a magyar tengerrel, Balaton életérzést ad ez a városrész.

Dubrovnik Horvátországban egy igazi gyöngyszem, amely különösen vonzó lehet szeptemberben. Az óváros megőrzött szépsége és a gyönyörű tengerparti látképek egyedülálló élményeket nyújtanak. Az időjárás ezen a helyen ideális a strandoláshoz, és a repülőjegyek ára Budapest és Dubrovnik között általában 20,000-25,000 forint.

Kraków, Lengyelország történelmi városa szintén remek választás lehet. A Wawel-kastély, a Rynek Główny tér és a Kazimierz negyed mind-mind érdekes látnivalókkal várnak. Szeptemberben az időjárás enyhén hűvösebb, de még mindig kellemes a városnézéshez. A repülőjegyek ára Budapest és Kraków között általában 10,000-15,000 forint, ami kedvező árnak számít.

Európán belül pici világváros, nem csak a tengerparton lehet élvezni a nyaralást.

Ljubljana, Szlovénia fővárosa egy bájos, kisvárosi hangulatú hely, amely számos látnivalót kínál, például a Ljubljana várat és a festői folyót, amely a városon keresztül kanyarog. Az időjárás szeptemberben ideális a város felfedezéséhez, és a repülőjegyek ára Budapest és Ljubljana között 15,000-20,000 forint.

Európán belül olcsó repülő jegyár? Mutatjuk, hogy mi az amit keresel.

Végül, Vilnius, Litvánia fővárosa szintén figyelemre méltó célpont. Az óváros, a Gedimino vár és a helyi múzeumok mind érdekes felfedezéseket kínálnak. Szeptemberben az időjárás kellemes, és az árak is kedvezőek. A repülőjegyek ára Budapest és Vilnius között általában 18,000-22,000 forint.