promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó pillanatos nyaralás? A Balkán Riviéra idén is fillérekből elérhető, több ezer magyar kedvenc nyaralóhelye lett az évek folyamán - 1. rész
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még bőven vannak szabad helyek, mutatjuk mit érdemes tudni a bolgár Ibizáról.

Ahány ember annyi szokás, ha nyaralásra kerül a sor. Van aki szereti már hónapokkal jó előre megszervezni a nyaralás minden apró lépését, míg mások az utolsó pillanatra hagyják az úticél kiválasztását, abban reménykedve, hogy kifognak valami igen kedvező ajánlatot, ezzel pedig spórolni tudnak. Ez egyébként igaz az előszezonban történő foglalásra is, több esetben a szállások olcsóbb árat adnak annak, akik jó előre kifizetik a szállásukat. Ugyanez igaz a repülőjegyekre is: teljesen lutri az, hogy mikor érdemes megvenni, a repülőjegyek árai ugyanis akár napközben többször is változhatnak.

Lassan véget ér a június, ám még mindig dönthetsz úgy, hogy meglépsz a hétköznapok problémái elől és nyaralni indulsz. Ajánlunk is egy kiváló országot, melynek egyik partszakasza mesterségesen lett létrehozva, kifejezetten a turisták számára, középpontba a szórakozást, a pihenést helyezve: ez a bulgáriai Sunny Beach. Az országnak két repülőtere van: az egyik Szófiában, innen nagyjából 4 óra autóút alatt érhetsz el az üdülőparadicsomba. A reptéren van lehetőség nagyon kedvező árú autóbérlésre. Illetve még valami szól emellett: júliusban már könnyen találni kedvezményes repülőjegyeket 5900 Forintos oda és 5900 Forintos vissza áron, a Ryanairnél.

A másik repülőtér Burgaszban található, amely nagyjából 45 percre fekszik a bolgár Ibizának is nevezett városrésztől. Bár innen akár busszal is eljuthatunk Sunny Beachre, ám ennek megvan az ára: nagyjából 50 ezer forintot kell kicsengetni a repjegyért. Ám Burgasznak is gyönyörű strandja van, így innen nem is szükségszerű feltétlenól tovább utaznunk.

Szállások tekintetében is bőséges még a kínálat, egy két hetes nyaralás is kijön 150-200 ezer forintból, két főre, de 300 ezer forintért már egy nagyobb család is talál szállást, közel a parthoz. Az egész hely egy hatalmas sétálóutca, tele boltokkal, bárokkal, éttermekkel és bazárokkal, szó szerint 0-24 órás az élet, olyan mint egy balkán Las Vegas (igen, még egy óriási kaszinó is van). Ha olcsó nyaralást keresel, ami szó szerint minden korosztálynak élvezetes és költőpénz tekintetében sem vagy túlzottan eleresztve, akkor mindenképpen ajánlom, hogy nézz körül ebben a csodavilágban, ahová biztos, hogy vissza fogsz még vágyni.

Egy 2024-es imázsfilmet itt nézhetsz meg a helyről:

olcso-nyaralas

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás