promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könyörtelen támadásokat kap A Konyhafőnök versenyzője, de ő is kardot rántott
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök szériáiban mindig van valaki, akiből közellenség lesz a nézők szemében, és ez most Rácz Jenő egyik piros kötényese lett.

Már nagyban zakatol A Konyhafőnök 10-ik évada, amit már nagyon vártak a nézők. Az RTL műsorának hamarosan meg kell küzdenie a TV2-n rajtoló Séfek séfével is, amit most Krausz Gábor miatt biztosan sokan fognak nézni.

A Séfek séfe szeptember 4-én hétfőn rajtol, és annyit tudni kell, hogy akkor Krausz Gábor és Tóth Gabi még együtt voltak, amikor zajlottak a műsor felvételei. Szóval nem egy sebzett szívű sztárséfet fogunk látni, aki minden dühét ki akarja majd adni.

A Konyhafőnök rajongói persze valószínűleg ki fognak tartani a kedvenc műsoruk mellett az RTL-en.

Most jelenleg Rácz Jenő piros kötényeseinek van a sor, hogy bizonyítsanak. A Konyhafőnökben korábban a zsűri döntése alapján a nap leggyengébben teljesítő versenyzője kiesett, a másik veszélyzónás versenyző pedig egyszerűen fellégezhetett, mert probléma nélkül továbbment.

A jubileumi évadban nincs ilyen egyszerű menet! Aki nem esett ki, fekete kötényt kap, ezzel pedig olyan nehezítésekkel kell, hogy a továbbiakban főzzön, amelyekkel nem lesz egyszerű bizonyítania, hogy helye van a konyhában.

Tudjuk jól, hogy minden A Konyhafőnök évadban van olyan személy, akit betámadnak a nézők, mert nem szimpatikus nekik. Most Nagy Nesika van célkeresztben, akit folyamatosan porig aláznak a kommentelők.

„Nagy Nesika nem értem mit keres ebben a műsorban… A nyavalygásaitól minden pillanatban a falat kaparom. Nem értem mit lát benne Rácz Jenő”

Na jó, majd szóljatok ha Nesika kiesett, utána esetleg visszatérek”

- írták a hozzászólok az egyik csoportban.

A múltkori műsorban Nesika hátrányként nem választhatott magának alapanyagot, helyette Larától kapott egy galambot. Amikor elkezdte feldolgozni a madarat, a zsűritagok szörnyülködve figyelték, hogy megint csukott szemmel próbál szétszedni egy állatot.

Nagy Nesikának azért vannak támogatói is, és ők biztosan örülnek annak, hogy most kardot ragadott, és megmutatta, hogy lekerülhet róla a fekete kötény, pedig a múltkor is a kiesés szélén táncolt. Sokan talán jobban is örültek Rebeka múltkori kiesésének, akit szintén néhányan ellenszenvesnek tartottak.

Annyi biztos, hogy Nagy Nesika még marad Rácz Jenő csapatában. Ezt megérdemli, mert még Fördős Zé szívatását is örömmel vette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás