promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL most rengeteg embert fog kiakasztani, ez mégis hogy történhetett meg?
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg rajongó dühöng az RTL döntése miatt, és lehet, hogy teljesen jogosan.

Tengernyi néző várta, hogy visszatérjen a kedvenc gasztro-realityjük, vagyis A konyhafőnök, ami most ráadásul a jubileumi, vagyis a 10-ik évadhoz érkezett. Nem kell félni, mert a zsűriben most is ott van Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint a mindig kritikus Rácz Jenő.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kapott lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt az RTL-en, ahová megérkezett az úgynevezett „aranygomb”. Aki főzésével meggyőzte a zsűri valamelyik tagját, az egyből piros, vagy kék kötényben találhatta magát, azaz azonnal az egyik séf csapatába került.

Volt azonban dráma is. A múltkori műsorban a nagy szórás után Kulcsár Dorottya és Nagy Nesika a végén már az egyetlen piros kötényért szálltak ringbe. Rácz Jenő egyikük ételét unalmasnak ítélte, a másikukról pedig úgy vélte, hogy mentálisan tönkretenné, ha a csapatában lenne, így nehéz helyzetbe került.

A Michelin csillagos séf a casting-adások alatt még táncra is perdült Nesikával, akiben zakatol az adrenalin, na meg az élet, de néha azt sem tudja, hogy melyik dimenzióban van. Sokak szerint A Konyhafőnök zsűrije őrülten rossz döntést hozott, amikor a pink királylányt választotta Dorottya helyett.

Ugyebár még Rácz Jenő is beismerte, hogy abszolút merész döntést hozott, amikor a piros kötényt a viszolygó és furcsa lányra adta.

Akik ellenzik Nesika kötényét, azok biztosan ne kapcsoljanak ma az RTL-re, mivel nem lesz könnyű végignézni, ahogyan megküzd majd egy nehéz alapanyaggal.

„Ez valami nagyon undorító”

– bukott ki a piros kötényes versenyzőből, amikor meglátta a pulton heverő tengeri sünöket. Azért a kagyló dekoráció nagyon tetszett neki, de azokból egészen biztosan nem kell majd főznie. Rácz Jenő meghozta élete legrosszabb döntését A Konyhafőnökben, vagy Nesikának ismét mázlija lesz? Ez ma este 20 órakor kiderült az RTL-en!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás