promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megsemmisítő fricskát kapott A Konyhafőnök az egyik humoristától
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért A Konyhafőnökben azóta már felpörögtek egy kicsit az események.

Rengeteg rajongó várta, hogy visszatérjen a kedvenc gasztro-realityjük, ami most ráadásul a jubileumi, vagyis a 10-ik évadhoz érkezett. A Konyhafőnök ezen a héten rajtolt el az RTL-en, és nem kell félni, mert a zsűriben most is ott van Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint a mindig kritikus Rácz Jenő.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kapott lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt. Volt egy aranygomb is, amit Rácz Jenő és Sárközi Ákos akkor nyomhattak le, ha iszonyatosan bíztak egy versenyzőben, és rögtön a csapatukban akarták látni. Így a farmerkötényt megkerülve ezek a szerencsések máris az egyik Michelin-csillagos séf csapatában találhatták magukat.

Az RTL tehát rengeteg újdonságot vetett be, de sokaknak nem tetszett, hogy néhány próbálkozó roppant gyenge teljesítménnyel jutott tovább. Az egyik népszerű humorista, Ács Fruzsina oda is sózott egy kis fricskát A Konyhafőnöknek emiatt.

Konyhafőnök selejtező összefoglaló. Annak, aki lemaradt volna.

Közzétette: Ács Fruzsina – 2023. augusztus 26., szombat

A castingon valóban sokan kaptak lehetőséget, és a humorista paródiája betalált, de az is igaz, hogy utána Rácz Jenő illetve Sárközi Ákos iszonyatosan elkezdte kiszórni azokat, akik nem odavalók. A farmerkötényeseknél megérkezett a „hirtelen halál” szabály. Fördős Zé amikor megnyomott egy dudát, akkor egészen biztos volt, hogy annak a személynek már nem fogják megkóstolni az ételét, és ott számukra véget is ért A Konyhafőnök kaland.

A múltkori műsorban a nagy szórás után Kulcsár Dorottya és Nagy Nesika a végén már az egyetlen piros kötényért szálltak ringbe. Rácz Jenő egyikük ételét unalmasnak ítélte, a másikukról pedig úgy vélte, hogy mentálisan tönkretenné, ha a csapatában lenne, így nehéz helyzetbe került.

Kőkemény bemelegítésen vannak túl azok a hobbiszakácsok, akik tehát le tudták cserélni a farmerkötényt, de a java még csak most jön A Konyhafőnökben. Rácz Jenő lehet meg fogja még bánni, hogy Nagy Nesikát juttatta tovább?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás