promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL megint kolosszális hibát hozott össze, A Konyhafőnök rajongói még mindig nem értik
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL ismét túl sok mindent mutatott meg A Konyhafőnökből a felvezetésben.

Rengeteg rajongó várta, hogy visszatérjen a kedvenc gasztro-realityjük, ami most ráadásul a jubileumi, vagyis a 10-ik évadhoz érkezett. A Konyhafőnök ezen a héten rajtolt el az RTL-en, és nem kell félni, mert a zsűriben most is ott van Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint a mindig kritikus Rácz Jenő.

Bár a közönségnek nem igazán jöttek be a casting-adások, mivel szerintük a háromtagú zsűri túlságosan is lágyszívűen engedte tovább a versenyzőket, de ez hamar véget ért. A farmerkötényes versenyzőknek túl kellett élniük a hirtelen halált, mivel Sárközi Ákos és Rácz Jenő főzés közben is kiszórhatott bárkit, és gyakran életek is ezzel a lehetőséggel. Amikor Fördős Zé megnyomta a fülsüketítő dudát, akkor valakinek azonnal távoznia kellett az RTL műsorából.

A Konyhafőnökben korábban a zsűri döntése alapján a nap leggyengébben teljesítő versenyzője kiesett, a másik veszélyzónás versenyző pedig egyszerűen fellégezhetett, mert probléma nélkül továbbment. A jubileumi évadban nincs ilyen egyszerű menet! Aki nem esett ki, fekete kötényt kap, ezzel pedig olyan nehezítésekkel kell, hogy a továbbiakban főzzön, amelyekkel nem lesz egyszerű bizonyítania, hogy helye van a konyhában.

Idén a séfek kőkeményen, árgus szemekkel figyelik a versenyzőket, akikre várnak még további meglepetések is az elődöntő hetében. Az első feladat után egy valaki már nem kapott esélyt rá, hogy egy újabb főzésen is bizonyíthasson. Végül Niki és Nesika várták remegve, vajon hogyan döntött a zsűri.

Végül Dávid és Nesika állt a zsűri elé, és az előbbinek távoznia is kellett a versenyből, míg a sokak által kritizált lány megkapta a fekete kötényt. A mai esti főzés ismét Rácz Jenő piros kötényeseivel folytatódik tovább A Konyhafőnökben.

Közben sokan kiszúrhatták, hogy az RTL ismét elkövette az a kolosszális hibát A Konyhafőnöknél, mint az előző évadokban is, vagyis túl sok mindent mutattak meg a felvezetésben, ezzel pedig gyakorlatilag spolireznek a nézőknek.

Aki szemfülesek voltak, azok például a műsor elején kiszúrhatták, hogy Nesika egészen biztosan nem fog kiesni. Aki nem akar ebbe beleszaladni, az inkább kapcsolja el, vagy legalább némítsa le addig A Konyhafőnök felvezetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás