promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy tojásból készített vegán madártejet az Exatlon riportere – videó
Borítókép:  Gelencsér Tímea. Forrás: Instagram.
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Különleges édeséggel kedveskedett a TV2 Mokka műsorvezetőinek Gelencsér Tímea, az Exatlon Hungary riportere.

Június első napján ért véget a TV2 egyik legnépszerűbb műsora az Exatlon Hungary, a döntőt követően komoly fenyegetéssel néz szembe a szerelmes Pap Dorci.

A műsor riportere, Gelencsér Tímea miután hazatért Magyarországra, hatósági karanténba került. Majd megmutatta, hogy mi volt az első dolga, miután végre elhagyhatta otthonát.

Gelencsér Tímea volt a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának a vendége – vette észre a szeretlekmagyarorszag.hu. Az Exatlon háziasszonya egyik kedvenc édességével a madártejjel készült a műsorvezetőknek, ami Timi egyik kedvence, és nagyon hiányzott neki Dominikán.

Mádai Vivien, a Mokka műsorvezetője meg is jegyezte, hogy nagyon kiváncsi erre a madártejre, mert nem tudja elképzelni, hogyan lehet ez a desszert mindenmentes.

„Igazából ez egy vegán madártej. Hát, tojást rakunk bele azért, de nyilván növényi tej lesz benne. Én egyébként olyan diétát követek, hogy nem eszem tejterméket, viszont tojást igen. Azért jut is, marad is. Már 10 éve így eszem, mert érzékeny lettem a tejre, mindig rosszul lettem tőle és onnantól kezdve alternatív növényi tejeket ettem, ittam, illetve a glutént is elhagytam”

– írja a portál, amely azt is hozzáteszi, hogy a tojás egyáltalán nem vegán, hiszen azok, akik vegán étrend szerint élnek, egyáltalán nem fogyasztanak állati eredetű termékeket, így tojást sem.

Ha te is kiváncsi vagy a vegán madártej receptjére, akkor Gelencsér Timi Instagram-posztjából megtudhatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás