Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen véget ért az Exatlon Hungary

Hihetetlen véget ért az Exatlon Hungary

Színes

Hihetetlen véget ért az Exatlon Hungary

Színes

Helmeczi Benjamin 22:29

A 109. adásban láthattuk az Exatlon Hungary második évadának Férfi Döntőjét, amiben Adu László és Böjte Dave csapott össze.

A legutóbbi adásban Pap Dorci és Busa Gabi gigászi küzdelmét láthattuk a verseny Női Döntőjében, amiből végül Gabi jött ki győztesen, ezzel pedig ő lett a 15 milliós fődíj tulajdonosa, és a 2020-as Exatlon legjobb női versenyzője.

A 109., egyben utolsó versenynapon, a Férfi Döntőben Adu László és Böjte Dave álltak pályára, hogy megküzdjenek a legjobb férfi versenyző címért. Ám előtte még mindketten elárulták, hogy mire költenék a nyereményt.

A futamok közben észrevehető volt, hogy Dave-nek többen szurkolnak, mint Adunak. A Kihívó ezt Novák Zalánnak is szóvá tette, és elárulta, hogy nem esik neki jól, hogy a Bajnokok a fiatal péket támogatják. Adu aztán futamról futamra egyre feszültebb lett, így nem is csoda hogy később durva dolgok hagyták el a száját Zozoval kapcsolatban, és Alexnek is beszólt.

A két Kihívó utolsó párharca a legvégéig rendkívül izgalmas volt, tizenhárom futam után végül Dave húzta be az utolsó pontot, ezzel pedig megnyerte a Férfi Döntőt, ő lett a 15 milliós fődíj tulajdonosa, és a 2020-as Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője. Az adás végén Dave és Gabi elfoglalták méltó helyüket a Bajnoki trófeákkal a kezükben, és hatalmas ünnepléssel ért véget az idei széria.

Borítókép: TV2