promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci közellenség lett, meg akarják verni
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár már véget ért az Exatlon Hungary második szériája, Pap Dorcit még mindig bántó, fenyegető üzenetekkel bombázzák, ami a családját is megviseli.

A 18 éves tanuló lett a 2020-as Exatlon Hungary második legjobb női versenyzője, ami egy óriási teljesítmény, ha számba vesszük, hányan vettek részt az idei szériában. Dorci a kezdetek óta Dominikán tartózkodott, ami azt jelenti, hogy öt hónapot volt távol a családjától és a barátaitól.

Mióta hazatért Magyarországra, alvási problémákkal küzd, még nem tudott átállni az itthoni rendre, de kiderült az is, hogy újra rátalált a szerelem. Erről egykori csapattársa, Adu László nyilatkozott.

Dorcit sokan támadták a műsorban látott dolgai, és a Besenyei Bogival való vitái miatt, többen is megfenyegették, hogy ha hazatér meg fogják verni, és úgy tűnik, ez azóta sem csillapodott.

„Aki meg akarja verni Dorcit, amikor hazajön, az like-olja ezt a kommentet. Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk”

- írta az egyik néző, akinek hozzászólását nem kevesebb, mint harminc ember lájkolta, de volt olyan, aki patkánynak nevezte Dorcit.

„Sokkoltak ezek a kommentek, amikor visszakaptam a telefonom. Az emberek két órát láttak belőlünk naponta, de én éltem meg az egész műsort huszonnégy órában, és tudom, hogy a lelkiismeretem tiszta”

- nyilatkozott Dorci a Borsnak. A fiatal lány próbálta kizárni ezeket az üzeneteket, és ezeket figyelmen kívül hagyva élni tovább az életét, de elmondása szerint a családját továbbra is megviselik a történtek.

„Anyuékat még rosszabbul érintik, mint engem. A nővéremet én vigasztalom, hogy nincsen semmi baj. Nem is tudom, honnan merítem ezt az erőt, de nem akarom, hogy mások lehúzzanak. Sokat kaptam az Exatlontól, nem hagyom, hogy ezt elvegyék tőlem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás