promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy átlátszó buborékban az erdő közepén – gigaötletes luxushotelek a nagyvilágból
Borítókép:  Booking.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy vakáció tervezésében mindig kardinális kérdés a megfelelő szálláshely kiválasztása. Most elhoztuk a nagyvilág kreatív guruinak legelvadultabb ötletein nyugvó hoteleket.

Az Attrap'Rêves Buborék hotel

fejjel megy a falnak, ha a megszokásról van szó.

A csodálatos létesítménynek Franciaország ad otthon; pontosabban Allauch városában, Marseille környékén található. Itt aztán eggyé válhat a kedves vendég a természettel, hiszen csupán egy átlátszó, éghajlat-szabályozott buborék választja el tőle. A buborékok egy pazar erdős környezetben kerültek megépítésre. A „szobákat” egy-egy távcsővel is ellátták, így szerelmünkkel közelebbről is megfigyelhessük a csillagokat. Ezzel fokozva az amúgy is romantikus hangulatot.

A Hotel Costa Verde exkluzív lakosztállyá alakított egy 1965-ös Boeing 727 repülőgépet, amelyet Phoenix névre kereszteltek. Az újragondolásnak köszönhetően a repülőgépkeret kapott egy második esélyt az élettől, amolyan luxuskivitelben. Ráadásul a kilátás is pazar, hiszen itt találkozik egymással a festői óceán és a vad, buja dzsungel.

Igazi világvége hangulatú hely, csak jó mélyre kell nyúlni a pénztárcában.

Kép: Upscalelivingmag.com

Svédország mesébe illő Jéghoteléért a Jégvarázs Elzája minden bizonnyal teljesen oda lenne. Hiába, szépsége ellenére nem mindenkinek ajánlott ilyesféle helyen megszállni, hiszen itt nem pihe-puha ágy és meleg szoba vár ránk, hanem valami egészen más. Kárpótlásképp viszont gyönyörködhetünk az impozáns, évről-évre megújuló jégből és hóból faragott szobrokban. Mentőövként pedig, ha unjuk a cidrit, a jól felszerelt szaunák biztosítanak lehetőséget az átmelegedésre.

Nem a szemünk káprázik, az ION Luxury Adventure Hotel tényleg a valóság része. Izland északi részén, Nesjavellir városában várja a turistákat, akik kalandokra vágynak, és felfedeznék a Thingvellir Nemzeti Park kincseit. Hab a tortán, hogy a hotel remek lehetőséget kínál, hogy

közelről lessük meg az északi fényt.

Kép: Wildluxe.com

Amerikában arra is gondoltak, hogy milyen érzés lenne kicsit visszamenni az időben, és úgy élni, mint Frédi és Béni a Flinstone családban. Új-Mexikóban, a Kokopellis Barlang Hotelben mindezt könnyen átélheted.

(via Foxnews)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás