A Balaton szigetei és a pesti kis Keszthely Palettája – interjú
Olvass tovább...
Strandételként nem egészen erre gondolunk a Balatonnál, de ettől még meg kell kóstolni! A versenyen ugyanis egy leves győzött, nem egészen gyümölcsből. Annál inkább különleges!
[[adv]]
Az Év Strandételének egyik korábbi győztesére már télen utaltunk, meg arra is, hogyan talál egyre jobban magára a Balaton, ahol
nem egészen hekket kellene fogyasztani, ami nem is édesvízi hal.
Olvass tovább...
A magyar tenger és a Dunántúl gasztroforradalmának további jele az év fagyija és az év bringakajája, sőt már maga az is, hogy ezek a versenyek egyáltalán megszülettek.
Olvass tovább...
Olvass tovább...
Most pedig itt van újra az Év Strandétele, ami nem más, mint a Tiki Beach Bisztró kovászosuborka-levese. Az MKO alapján az Év Felfedezettje a keszthelyi Pinyó lett. A portál szerint utóbbi egy teljesen szokványos, kissé lepattant büfé, nem hétköznapi fogásokkal.
Még a lángosból is a legtöbbet hozzák ki.
A Zamárdiban található Tiki Beach-nek minden fogása tökéletes a kritika szerint. A kellemesen üdítő
kovászosuborka-levesük tetejére kaporolaj, rukkola, csírahalom és lazac került. És nyert.