promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor házát most sem kímélte az árvíz, a Sztárbox ringje után az életben is nagy küzdelem vár rá

Varga Viktor házát most sem kímélte az árvíz, a Sztárbox ringje után az életben is nagy küzdelem vár rá

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Felvételen mutatta meg mit tett a Duna a házával.

Az utóbbi időben még a külföldi sajtó is a magyar árvíztől volt hangos: példa nélküli összefogásról tettek tanúbizonyságot honfitársaink. A helyzet gyors reakciót kívánt és ez meg is történt. Azonnal mobilgátak építésébe fogtak az emberek, akik pedig nem ebben segítettek, azok vizet, élelmiszert és egyéb apróságokat vittek ki. Az építésben a politikusok is részt vettek, oldaltól függetlenül, illetve több híresség is önként beállt segíteni.

A Duna hihetetlen pusztítást végzett.

A folyó lassan kezd visszatérni a saját medrébe, de az igazi munka csak most kezdődik. Nagy mennyiségű törmelék, iszap, sár és szemét maradt hátra a korábban elöntött területeken. Ám nem csak mi szenvedtünk el károkat a szeszélyes időjárás miatt: az élővilág is megsínylette ezt a néhány napot. Különböző állatok tűntek fel: érkeztek bejelentések rágcsálókról, de teknőst és kígyókat is videóztak olyan helyen, ahol eddig nem találkoztak velük.

Varga Viktor otthona már korábban is veszélybe került.

Varga Viktor gyönyörű és egyedi otthonát a Duna közelébe építette, a helyszínválasztás pedig nem volt véletlen. Az énekes már akkor tudta, hogy ez nem kevés kockázatot rejt magában, ám olyan természeti ökoszisztémát szeretett volna létrehozni, amely különleges energiáknak ad otthont. A természet és az ember által épített ház így találkozik és egy különleges kombinációt hoz létre.

A házban szabadtéri hálószoba és rengeteg ereklye, érdekes tárgy is otthont kapott, mely rengeteg spirituális energiát hordoz.

A tavalyi árvíz azonban nagy pusztításokat okozott az énekes otthonában, ezeket saját kezűleg javította ki és szerencsére sikerült ismét lakhatóvá tenni a jurtát. Azonban alig néhány nyugodt hónap jutott neki és ismét kiöntött a víz, most azonban úgy tűnik, hogy az énekes felkészültebben fogadta az áradást.

A Sztárbox győztese saját oldalán osztott meg egy videót az árvíz által elöntött otthonáról.

Varga Viktor feltöltött egy videót a közösségi médiában, melyen egy drónfelvételt láthatunk. Az énekes a kertjében ücsörög, lába pedig éppen csak bele nem ér a háza faláig érő Dunába. Hosszú és érzelmes posztot írt arról, hogy mit jelent neki ez az otthon és mennyire tiszteli a természet erejét. A mostani videóból úgy tűnik, hogy tanult a múltkori esetből és a házát nem érte komolyabb kár, de más intim részletet is megtudhatunk a szövegből:

Annyira csodálatos ez a hely. A Duna ereje, a víz ahogy néhány csepp testével megtalalja a helyet a nagyvíznek, a hely szakrálissága a többezer sírral ami alattunk van ie.3000 -től, a lombkorona szinten evezés az ártérben, a rengeteg gázló madár és vizi madarak akik most ide járnak… kicsit olyan most, mint a pákászok idején, a szabályozás előtt,mikor itt mindent nádas és víz borított és boldog halász közösségek éltek itt. Vagy előtört bennem Perú, amikor az Uros indiánokkal laktunk pár éve a Titikaka tavon a nádszigeteiken, elektromosság nélkül..pont mint most…. Amúgy szemetes zsákkal bélelt kaspóba sz*rok. (Hogy ne legyenek tabuk. Úgyis mindenkit ez erdekel!) #árvíz2024 #duna #lápifiú

A videót ide kattintva tudod megtekinteni: