promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kinyitotta a vendégek után otthagyott hűtőt, a szállástulajdonos rögtön ledermedt

Kinyitotta a vendégek után otthagyott hűtőt, a szállástulajdonos rögtön ledermedt

Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions

Tételesen beszámolt arról, hogy mit hagytak ott a vendégek.

Mit hagynak hátra a vendégek? Az Airbnb házigazdája már felkészült mindenre

Az Airbnb manapság egyre népszerűbb szálláslehetőség, ám sok házigazda számára kihívást jelent, amikor idegenek használják az otthonukat. Sofia Kaiser, egy texasi Airbnb tulajdonos, pontosan tudja, milyen meglepetések érhetik a szállásadókat. Forth Worth-i házában egy rejtett kincsre bukkant, amikor vendégei távoztak: hatalmas mennyiségű bontatlan élelmiszert, italokat és még cowboykalapot is talált, amelyeket a vendégek felejtettek ott​.

Nem mindennapi ajándékok

Sofia rendszeresen dokumentálja a TikTok-on, miket hagynak hátra a vendégei, és nem egyszer fordult már elő, hogy egy teljesen feltöltött hűtőt talált megmaradt ételekkel. Egyik legutóbbi videójában például XXL pizzásdobozokat, bontatlan vodkás üvegeket és chipses dobozokat mutatott be, amelyeket a vendégek hagytak hátra. Az otthon, amely akár 13 fő befogadására is alkalmas, különösen népszerű a családok és baráti társaságok körében, akik szívesen szerveznek összejöveteleket a házban​.

Vidám mellékhatások

A váratlan „ajándékok” Kaiser számára nem jelentenek gondot – sőt, inkább örömét leli bennük. Bár vannak olyan vendégek, akik nagy mennyiségű szemetet hagynak hátra, ő inkább azoknak a dolgoknak örül, amelyek használhatók, például bontatlan ételek, italok vagy apró ajándéktárgyak.

„Imádom, hogy nem pazarolunk, és hogy az új vendégek is profitálhatnak abból, amit az előzőek hátrahagytak”

– mondta Sofia egy interjúban​.

Új Airbnb-élmény

A fiatal nő eredetileg azért kezdte el az Airbnb kiadását, hogy fedezze a család örökölt házának fenntartási költségeit, amelyet nagypapája épített. Mára az otthon egy közösségi élménnyé vált, ahol a vendégek nemcsak kényelmes szállást találnak, hanem gyakran magukkal hagyják „váratlan ajándékaikat” is. Ezek az apró kincsek a házigazda számára vidám mellékhatások egy olyan iparágban, amely sokszor nehézségekkel is járhat​.

Az Airbnb házigazdái gyakran találkoznak hasonló helyzetekkel, és bár nem mindenki reagál ilyen pozitívan, Sofia Kaiser példája remekül mutatja, hogy a kihívásokra is lehet mosollyal válaszolni.

forrás. The Daily Dot