promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó luxusotthona szemkápráztató, a műsorvezető most megmutatta mi készült ennyire sokáig

Nádai Anikó luxusotthona szemkápráztató, a műsorvezető most megmutatta mi készült ennyire sokáig

Borítókép:  Rtl.hu
Élet
Kategória fejléc

Irigylésre méltó részletet tárt fel a régóta készülő házából Nádai Anikó.

Nádai Anikóék élete az utóbbi időben fenekestül felfordult. Jó ideje már, hogy belevágtak egy lakásfelújítással egybekötött költözésbe. Az álomotthonoknak azonban van egy kifejezetten bosszantó tulajdonsága: nagyon sok idő amíg elkészül. Persze valahol keserédes ez a várakozás. Egyrészt ilyenkor sok kellemetlenséggel kell szembesülnie egy családnak, mivel a tudat, hogy nem az állandó otthonában él, sokak számára igazán frusztráló tud lenni. Másrészt pedig még a rosszabb napokon is ott lebeg az ember szeme előtt a végcél: egy otthon, ami pontosan olyan, amilyennek azt megálmodták. Az első téglától az utolsó szögig. Erre pedig megéri várni.

Így lehetnek ezzel valahogy Nádai Anikó és családja is, akiknek szépen lassan, de biztosan készül az új otthona.

A feladatokból a műsorvezető is aktívan kivette a részét, közösségi média oldalán lelkesen tájékoztatta követőit arról, hogy éppen hol tartanak és mivel foglalkoznak, az örömteli hírt is ezen a platformon jelentette be. Nagyon úgy tűnik ,hogy a munkálatokat hamarosan befejezik, ennek pedig ékes bizonyítéka, hogy Anikó már meg is tudta mutatni az egyik helyiséget.

A konyha igazi luxus eleganciát tükröz, remek érzékkel lettek kiválasztva benne a bútorok.

Anikó arca pedig akkor is elmondana mindent, ha leírást nem is mellékelt volna a képhez, ugyanis csak úgy ragyog. A frissen elkészülő álomházról ezeket írta Instagram oldalára:

Lassan az álom valósággá válik. Már tényleg csak pár nap választ el minket attól, hogy beköltözzünk, annyira várjuk már, hogy azt nem lehet szavakkal kifejezni. Addig viszont ki sem látszunk a dobozolásból és pakolásból.

A képet ide pedig itt láthatod: