promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó nem titkolja tovább: mindent maga mögött hagyna, erre vágyik igazán
Borítókép:  Youtube - lilulandshop
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó vallomásától hangos Magyarország, fülig pirulva mesélt a csodás részletekről.

Nádai Anikó nagy kedvencünk itt a Promotions.hu-nál, és úgy tűnik, hogy az olvasóink is szeretik a fekete hajú szépséget. Anikó ma ünnepli a 34. születésnapját (asztrológia iránt érdeklődő olvasóink számára így nem lehet túl nagy meglepetés, hogy Anikó ilyen szép szakmai karriert futott be: mondhatni, Bak napjegyűként ez születési kötelesség volt számára), és az RTL Reggelijében Papp Gergővel sok témát kitárgyaltak, amik között akadt meglepő bejelentés is.

Anikó elárulta, hogy a családjában sok szép kort megélt ember van: nagypapája 96 éves, és a falujának a legöregebb lakója, de egyik nagymamája is tavaly decemberben töltötte a 88-at.

Vőlegényével, Hajmásy Péterrel még folyamatban van családi házuk építése, de már is a jövő felé tekintenek, méghozzá nem is akármilyen terveket szövögetnek: elárulta, közös tervük az, hogy Olaszországban szeretnének megörögedni.

Olaszország európai mércével nézve meglehetősen nagy kiterjedésű ország: az északi területek az Alpokkal meglehetősen más hangulatúak, mint például Szicília vagy Nápoly környéke, Anikó azonban pontosított is - párjával Rómát nézték ki idősebb korukra lakhelynek.

Róma, az Örök Város, Urbs  Aeterna - az európai (és világ-) történelem és civilizáció meghatározó központja; a város látnivalóit felsorolni is nehéz, a Szent Péter Bazilikától a Spanyol Lépcsőn keresztül a Trevi kútig az ember bármerre megy a városban, érzi a történelmet és a nagyságot. Róma nem csak egy város a sok közül - már az ókorban is tudták, hogy minden út Rómába vezet, és a jelek szerint Anikó egyetért ezekkel a gondolatokkal. A városnak számtalan híres lakója volt, akiknek neve összeforrt Rómával, gondoljunk például Franco Zefirelli filmrendezőre (akinek filmjei nagyban hozzájárultak Róma modern imázsának és romantikájának megteremtéséhez) vagy Ennio Morricone zeneszerzőre.

Az olasz konyha méltán világhírű (a római specialitás, a borsos-sajtos tészta, a cacio e pepe isteni), az emberek kedvesek (még Rómában is), az időjárás kellemesnek mondható télen is - mi csak annyit kérünk, hogy egy szelfivel egy piros robogóról jelentkezzen be, ha megtörténik a kiköltözés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás