promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas üvöltést hallottam a nappaliból, a barátnőm és a testvérem összeverekedtek, de a legnagyobb pofont én kaptam

Hatalmas üvöltést hallottam a nappaliból, a barátnőm és a testvérem összeverekedtek, de a legnagyobb pofont én kaptam

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Kiderült a barátnőmről egy szörnyűség, ami az egész családot érintette. 

Dávid hazavitte bemutatni a barátnőjét. Izgatottan várta a nagy napot ám egy váratlan családi vita mindent megváltoztatott:

Egy nagyon szerencsétlen helyzetbe kerültem. Hoztam egy döntést, ami miatt most teljesen szembe kerültem az egész családdal. Az utóbbi időben amúgy is feszült volt a hangulat: a húgom kapcsolata nagyon hirtelen ért véget. Évek óta együtt volt a pasijával, aki megcsalta őt és nem is akarta helyrehozni a kapcsolatot. Én eközben szárnyaltam a boldogságtól: megismertem azt a lányt, akit egész életemben kerestem. Csodálatos volt közöttünk az összhang és úgy gondoltam, hogy szeretném bemutatni a családnak.

A szüleim nagy szeretettel fogadták őt és nagyon kellemesen elbeszélgettek. Rögtön megragadta őket. A testvérem nem akart lejönni a szobájából, nagyon megviselte az utóbbi időszak és egyre jobban magába fordult. De tudta, hogy ez fontos nekem, így a kedvemért megpróbálta legalább egy napra összeszedi magát. Hallottam, ahogy nyílik az ajtaja és elkezdett lefele sétálni a lépcsőn. És ezután hallottam még valamit: egy iszonyatos üvöltést, amit nem írnék le, de egy bizonyos ősi mesterséget űzőket hívják így, majd két puffanást a földön és sikítozást.

Berohantunk a szobába és elállt a lélegzetem: a barátnőm és a testvérem a földön tépték egymás haját. És az alapján, amit az artikulálatlan üvöltésből ki tudtam venni volt is oka rá a húgomnak. Kiderült, hogy a barátnőm volt az a nő, akivel félrelépett a párja. Szétszedtük a két lányt és én azonnal távoztam a barátnőmmel, miközben a húgom még mindig üvöltözött. Hazafele néma csendben autóztunk. Ő csak sír a kocsi ülésén és nem tagadom, nekem is kifolyt a könnyem.

Nem akartam elhinni, hogy ezt tette velem, mikor annyira jó volt minden. Hazaérve még sokáig csendben ültünk. Végül én törtem meg a csendet.

Miért csináltad? - kérdeztem. Mi volt a baj?

Teljesen összetört a kérdés hallatán. Elmondta, hogy rettenetes önbizalomhiánya van, amin egy pszichológussal közösen dolgozik, viszont ha egy férfi megpróbálja elcsábítani, akkor néha visszaesik. Elmondta, hogy mások is voltak, de azt is, hogy mennyire szeret és miattam meg akar változni.

Nagyon sokat beszélgettünk aznap este. A megcsalásról, a lebukásról, az érzéseinkről, a szakításról és arról, hogy eddig gyakorlatilag kettős életet élt mellettem. De úgy döntöttem nem hagyom el. Elkezdtünk együtt is terápiára járni és elhatároztam, hogy mindenben segíteni fogok neki. A testvérem miután megtudta, hogy nem szakítottam vele, mindennek elhordott és azóta nem áll szóba velem, de a szüleim sem keresnek, azt mondják, hogy a család mindennél fontosabb kellene, hogy legyen. Egyszer majd megbékülnek, mert az teljesen biztos, hogy erről a szerelemről, akármilyen rögös is az út, nem vagyok hajlandó lemondani.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.