promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A feleségem vállalhatatlan dolgot művelt szex közben, azonnal beadtam a válópert

A feleségem vállalhatatlan dolgot művelt szex közben, azonnal beadtam a válópert

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Arra amit az ágyban tett, nincs bocsánat, már új barátnőm van.

Ágoston és felesége között régóta téma volt a gyerekvállalás. Kapcsolatukat az utóbbi időben állandó viták és veszekedések mérgezték a babatervezés miatt, míg végül a feleség valami olyan dolgot tett, ami mindkettőjük életét megváltoztatta. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Egészen elképesztő úgy hivatkozni magamra, hogy voltam férj. Ráadásul nem is olyan régen. Sosem gondoltam, hogy elvált fickó leszek, valahogy mindig nagyon kellemetlennek tartottam az ilyesmit: mennyire nem férfias dolog már az, hogy valaki nem tud megmenteni egy kapcsolatot? Amikor az adott szó, az eskü kötelezne? De be kellett látnom, hogy nem mindig járhatunk sikerrel és néha a legjobb, ami történhet két emberrel az a válás. A feleségem olyan dolgot tett, ami a legszörnyűbb árulással ért fel és azután a bizonyos este után már soha többé nem tudtam rá ugyanúgy nézni.

A feleségemet egy igazi istennőnek tartottam: a legmázlistább pasas voltam, hogy engem választott, mit választott, inkább egyenesen rám vetette magát. Szenvedélyes volt, impulzív, izgalmas és szexi, aki tudta mit akar. Hosszú évekig voltunk boldogok, utazgattunk, rengeteget kamatyoltunk, építettük a karrierünket, abszolút egy irányba haladtak az elképzeléseink a közös életünkről. És aztán egyszer csak bekattant neki valami: a babaprojekt. Semmi másról nem tudott beszélni, állandóan babaholmikat mutogatott, gügyögött az utcán random gyerekeknek és mindig, mindenhol megemlítette, hogy mennyire el vagyunk késve.

Fogalmam sincs, hogy honnan jött ez neki, tényleg, mintha egyik napról a másikra történt volna. Én viszont még jó ideig nem terveztem családapa lenni és időm sem volt a kialakult helyzetre reagálni, mivel mint írtam, váratlanul támadott le vele és aztán már nem volt visszaút.

Az idilli, szexi estéink már csak erről szóltak, ovuláció, hőmérőzés és hiába mondtam, hogy én erre még nem vagyok kész, őt nem érdekelte. Rengeteg sírás, veszekedés, frusztráció telepedett a kapcsolatunkra. Egyik nap aztán mintha elvágták volna a dolgot: a feleségem egy csinos fehérneműben, a kedvenc ételemmel várt. Nagyon jót beszélgettünk vacsora közben, egy szóval sem hozta fel a baba dolgot és hosszú idő után először ismét azt éreztem, hogy kívánom őt.

Ennek meg is lett az eredménye, vadul egymásnak estünk és én marha azt reméltem, hogy végre megint minden rendben lesz.

Amikor én a végéhez közeledtem, akkor valamiért, tényleg ne kérdezzétek miért, de úgy éreztem, hogy meg kell néznem az óvszert és milyen jól tettem! Egy apró szabadást láttam rajta. Azonnal elfogott a rossz érzés, főleg, hogy a feleségem sürgetett, hogy ne aggódjak, rosszul látom. Azonnal villanyt kapcsoltam és megnéztem: a dobozban az összes óvszer ki volt szakítva. Nem vagyok rá büszke, de úgy üvöltöttem vele, mint még életemben soha, senkivel. Ez árulás. Átverés. Még aznap elköltöztem és nem voltam hajlandó vele többet szóbaállni. Rettenetesen sírt, könyörgött, de nem érdekelt. Elszakadt a cérna. A válást kimondták, én pedig már meg is ismertem valakit, akivel rögtön az elején megbeszéltük, hogy egyikünk sem akar majd gyereket. A volt feleségemmel nem tudom mi van, de különösebben nem is érdekel.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.