promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 12: Az egyik csillagjegy szerelme legyőzi még az világvégét is, a Baknak viszont komoly pénzügyi döntéseket kell hoznia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Belső érzelmeink gyakrabban változtatják meg a külső világot, mint gondolnánk. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Több tudatosságról van szó, nem mehetsz mindig ennyire a érzéseid után, amik le-föl libikókáznak. A munka világában ez még talán elképzelhető, csak néhány munka hely látja kárát, de ha a szerelmi életedet is hasonló intenzitással éled, abban mások sokat sérülhetnek.

Bika (április 21 - május 21)

Mérlegeld az érzéseidet ezen a pénteken. Ez azt jelenti, hogy ha mindig te vagy az a fél, aki csak ad, de úgy érzed a másik nem képes ezt viszonozni, vagy a helyén kezelni, akkor el kell gondolkodnod ennek a kapcsolatnak a jelentésén. Miben van a másik, miért olyan, amilyen, és hogyan érint ez téged?

Ikrek (május 22. - június 21.)

Pénteken az életedben, de elsősorban a párkapcsolatodban lehet nagy változásokra számítani. Ha a szerelmetek már megfakult, lehet hamarosan nagy döntést kell meghozzatok a hogyan továbbról, ha pedig ez nem áll fent, valami már készülődik a számodra.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénzügyek terén igencsak derűsek a mai kilátások, pedig nem is feltétlenül gondolkodtál ebben. Fontos, hogy a pároddal jó alaposan beszéljétek meg, különben könnyen lehet köztetek veszekedés, sértettség.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ha pénzügyekről van szó, nagyon fontos, hogy ne told magad mindig háttérbe. Igenis neked is vannak igényeid, és ezt a szeretteid felé is kommunikálni kell, határokat kell húzni még azokkal szemben is, akiket a legőszintébben és a legbensőségesebben szertetünk. A szeretet ugyanis végtelen - de a pénz nem.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénteken könnyen féltékenység ütheti fel a fejét a kapcsolatotokban, de nem egy harmadik személy, hanem a pénz miatt. Igyekezzetek higgadtan leülni, és átbeszélni, hogy milyen fogalmaitok vannak a pénzről, előfordulhat hogy teljesen máshogyan gondolodtok róla, ami feszültséget szül.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma úgy lángol a szerelem, hogy még egy atomrobbanás sem tudna szétszakítani titeket, sok Mérleg érzheti úgy, hogy a szerelme magasról veri a Rómeó és Júliát - de vigyázni kell, nehogy hasonló dráma legyen a vége. Az érzelmek fontosak, de nem mindenhatók.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Minden idődet a pároddal töltenéd a pénzügyekkel foglalkozva, ami nem baj, de most könnyen féltékennyé válhatsz. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatnak... Ne feledd, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már a pénzügyek terén! Neked nincs okod rá!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénteken fontos mérföldkőhöz érkezhet a párkapcsolatotok, ami valamilyen összefüggésben van más családtagjaitokkal, legyenek azok a felmenőitek, vagy a saját gyerekeitek. Nem lehet tudni, hogy miről van szó, mégis nagy hatással lesz rátok.

Bak (december 22. - január 20.)

Legszívesebben elmerülnél a szerelemben, a baráti vállveregetésekben, vagy a családi örömökben, de nem bújhatsz ki a felelősség alól, pénteken könnyen lehet, hogy olyan ügyben kell döntést hoznod, ami hosszútávon fog kihatni az egzisztenciádra. Na hagyd, hogy sürgessenek, mert ez fontos döntés. Az se bűn, ha elnapolod, de a döntésed mögött ne a halogatás, hanem a megfontoltság legyen.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Az április fénye előre menetelt ígér a munka világában, de fontos megtartanod a fókuszt, és kellő figyelmet fordítanod a családodra, illetve a párkapcsolatodra. Ha utóbbival nem rendelkezel, az sürgős változtatást igényel, ma a bolygók is szerencsésen állnak hozzá, hogy találj valakit.

Halak (február 19. - március 20.)

Pénteken súlyos kérdések vetődhetnek fel benned a párkapcsolatodat illetően. Akarod te ezt? Elég jó vagy hozzá? Ez szerelem? Ha az, akkor el fog múlni? Ezek a kételyek mindenkit elfognak időről időre, az ilyen napok a legalkalmasabbak rá, hogy elmerülj a hitedben, és annak megfelelő döntéseket hozz. Csak egy valamit ne csinálj soha: ne áltasd magad, vagy a másikat.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás