promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegesen pártolnak el a Rossmanntól a hazai vásárlók, vehemens panaszokkal bombázzák az üzletláncot
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bajban van a Rossmann, a vásárlóknál betelt a pohár.

A Rossmann már több, mint 30 éve van Magyarországon: első itteni üzletüket 1993. december 7-én nyitották meg Debrecenben. Ma már több, mint 250 üzletük van, és összesen 2300 körül van az alkalmazottjaik száma. A Rossmann kétségkívül az ország egyik kedvenc drogériahálózata, nagyon sok kedvezménnyel, akcióval, különleges ajánlattal kedveskednek a vásárlóknak.

A Rossmann applikációja és kártyája is pont erre lett kitalálva, hogy a vásárlók minél többet tudjanak spórolni akár a sajátmárkás, akár a nagy márkás termékeken. Most azonban úgy tűnik, nagy bajban van az üzletlánc, mert egy friss poszt alatt egymás után jönnek a vehemens panaszok és felháborodások; a vásárlók pártolnak el a Rossmann-tól.

A drogéria közösségi oldalán egy olyan posztot raktak ki húsvét után, amiben arról kérdezték a vásárlókat, hogy VIP tagok-e már. Azonban a vásárlók nem a feltett kérdésre válaszolnak, hanem megragadják az alkalmat, hogy felhívják az üzletlánc figyelmét arra, milyen problémák vannak a boltokban és a rendszerükben.

„Évek óta Arany szintű vásárló vagyok, nem egyszer jóval a volt szint fölött! Külön kíváncsi leszek az exkluzív kedvezményre!! A 4db-os 10%-os kupon tekintetében jó lenne ha mind én dönthetném el, hogy online használom fel vagy az üzletben. A kaparós kedvezmény is érdekesebb és használhatóbb volna, ha szintekhez igazodna a termék értéke vagy választhatósága. Talán, ha egyszer tudtam élni vele, így ez sem figyelem felkeltő, hogy időt szánjak rá vagy ha esetleg mégis sokszor csalódás volt még választani is… Ok tudom, ez is egy marketing fogás! A szállítás ezen szinten nincs ingyen (vagy kevesebb kosár értékhez igazítva legalább), ez meg aztán vicc teljesen…”

- írta az egyik kommentelő.

Egy másik vásárló azért pártolt el a Rossmann-tól, mert nagyon leromlott a minősége a sajátmárkás pelenkának; viszont más helyen pedig olcsóbban kapja meg a drágább pelust, mint a Rossmann-ban kedvezményes áron.

„Mióta a sajátmárkás pelus minősége borzasztóan leromlott egyébként is átpártoltam máshová, ahol hogy csak egyetlen példát mondjak: a Pampers eredeti áron is olcsóbb, mint a Rossmannban akciósan. Biztosan nem fogok 60 ezret elkölteni, hogy kapjak 33% kedvezményt valamire, hogy itt vehessem meg vele ugyanazt ugyanannyiért, mint máshol”

A vásárlók közül sokan nehezményezik, hogy a Rossmann egyre kevesebb kupont és kedvezményt ad már bizonyos szinteken. Néhányan épp emiatt pártoltak át máshoz:

„Hát úgy néz ki, én is elpártolok, annyira durván megváltoztak a sávok. Eddig legalább a 4 db 10%-os kupon tuti volt. Most már az se. Sajnálom, mert nagyon hosszú ideje szinte csak itt vettem piperét, tisztítószert”

„Elég szomorú, hogy még a 10%-os kupont is elveszik... Amikor volt, fixen jártam, kihasználtam, de ezentúl lemondok róla én is... Csalódás”

„Már a Bronz is 15 ezer forint, nem semmi...alatta 0 db 10%-os kupon..."szépen" emelkednek a sávok...”

„Úgy látom az arany színt összege megint emelkedett, most már 60 ezer forint, szerintem elég magas, a kezdetekben talan 30.000 vagy 40.000 kellett az arany szinthez, ahhoz képest eléggé elszálltak így az árak…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás