promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a Rossmann dolgozóját, aki agresszívan megfenyegetett egy kisgyerekes édesanyát
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rossmann azonnal elbocsátotta az agresszív boltvezető-helyettest, és bocsánatot kértek az édesanyától.

A napokban írtuk meg Szilvia történetét, aki a Promotions-nek mesélte el, milyen konfliktusba keveredett a csepeli Rossmann egyik alkalmazottjával. A kisgyerekes édesanya elmesélte nekünk, hogy az agresszív nő ordibálva, káromkodva megfenyegette őt, majd miután Szilvia kérte a vásárlók könyvét, gúnyosan úgy reagált rá, hogy úgysem tesznek vele semmit.

Nos, a boltvezető-helyettesnek nem lett igaza, ugyanis a Rossmann hamar lépett is az ügyben. Az agresszív alkalmazottat kirúgták, és küldtek nekünk egy levelet, amiben kifejtették álláspontjukat az ügyben.

„A sajtóban február 22-én több helyen is megjelent, a csepeli Rossmann üzletünkben történt eset kapcsán szeretnénk mélységes sajnálatunkat kifejezni mindenekelőtt az érintett vásárlónk felé. Az ügy kivizsgálása után a kollégát - aki a hírekben közöltekkel ellentétben nem boltvezető, hanem boltvezető-helyettes pozícióban dolgozott az üzletben - azonnal elbocsátottuk, hozzáállásától és az általa megütött hangnemtől teljes mértékben elhatárolódunk”

- írta nekünk a Rossmann Magyarország.

Miután Szilvia értesült tőlünk, hogy milyen végkifejlettel zárult az eset, azt mondta:

„Elégedett vagyok a döntéssel, köszönöm a Rossmann vezetőségének, hogy nem hagyták annyiban az ügyet”.

A Rossmann-os botrány előtt nem sokkal egy másik olvasónk küldte el történetét, akinek az egyik Lidl-üzletben támadt incidense az egyik pénztárossal. Az erről szóló történetet alább olvashatjátok.


(Ha Önnel is történt hasonló incidens valamelyik üzletben vagy vendéglátóhelyen, és megosztaná a történetét, küldje el nekünk beszámolóját a szerk@promotions.hu e-mail címünkre.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás