promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Panaszkodnak a Rossmann vásárlói, hatalmas csalódást okozott az üzletlánc
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csalódott vásárlók sorra panaszkodnak a Rossmannak.

A Rossmann idén 30 éve, 1993. december 17-én nyitotta meg első üzletét Debrecenben, ma már viszont több mint 240 boltjuk van, és több mint 2000 munkavállalóval dolgoznak együtt. A Rossmann nem véletlenül a magyarok egyik kedvenc drogériája, hiszen mindig előrukkolnak valami olyan ajánlattal, kedvezménnyel, akcióval, nyereményjátékkal, amire szinte azonnal ráugranak a vásárlók.

Most nagyon sokan játszanak a 30. születésnapra meghirdetett nyereményjátékon, miszerint a szerencsések kapnak 30 másodpercet arra, hogy telerakják a bevásárló kocsijukat, amivel csak tudják, hogy aztán ingyen hazavihessék.

Alább pont egy ilyen bevásárlásról láthattok videót, amiben az egyik szerencsés nyertes akciózik.

Novemberi 30 másodperces bevásárlás 2. rész

A Rossmann 30. születésnapjának alkalmából nyereményjátékokkal készültünk a vásárlóinknak. A novemberi 30 másodperces bevásárlás egyik múlt heti nyertese Katalin volt, aki alaposan megpakolta a kosarát. Nézd meg, mennyi mindent gyűjtött össze ennyi idő alatt! Ha pedig Te is szívesen megnyernéd ezt a lehetőséget, töltsd fel a novemberi Rossmann bevásárlásod blokkján található kódot. https://shop.rossmann.hu/kihivas Ne feledd, nemcsak Budapesten, hanem vidéken is lehetőséged van játszani.

Posted by Rossmann Magyarország on Monday, November 20, 2023


A Rossmann viszont most olyan bejelentést tett a közösségi oldalán, ami nagyon sok vásárlónak okozott örömöt, de még több embernek hatalmas csalódást. Nem csoda, hogy azóta is egyre többen panaszkodnak a poszt alatt, ráadásul a Rossmann pont abban a városban nem szervez ilyet, ahol 30 éve az első üzletét nyitotta meg.

Az üzletlánc ugyanis azt közölte, hogy elhozza a fiatal vásárlóknak a Mikulást; de nem mindegyik boltjukban fog megfordulni az öreg szakállas.

A Rossmann december 2-án és 3-án, szombaton és vasárnap hozza el a gyerekeknek a Mikulást, aki biztos adni fog egy-egy apró kis ajándékot is nekik. Az említett napokon 10 és 15 óra között lesz ott a piros ruhás csodatevő, de nem mindegyik Rossmann üzletben. Íme a kiválasztott boltok listája:

  • December 02.: Veszprém, Kossuth L. u. 6.
  • December 02.: Békéscsaba, Andrássy út 3-5.
  • December 02-03.: Budapest, Flórián tér 6-9.
  • December 02-03.: Nyíregyháza, Dózsa György út 3/B
  • December 02-03.: Budaörs TESCO, Kinizsi út 1-3.


A vásárlók épp emiatt panaszkodnak annyira, hiszen azoknak, akik nem az említett városokban laknak, most nagy csalódást okozott az üzletlánc. De örülni kell annak, hogy egyáltalán van ilyen lehetőség; a gyerekek biztos imádni fogják, akik találkozhatnak majd a Rossmann Mikulásaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás