promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányba fulladt a Rossmann Black Friday-napja, a vásárlók átverve érzik magukat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egymás után panaszkodnak a Rossmann vásárlói.

Mint oly sok üzletlánc, a Rossmann is meghirdette a saját Black Friday-jét, amit november 24-ére, péntekre időzítettek. A vásárlók nagyon várták már, hogy elérhetővé váljanak a kuponok, és hihetetlen akciósan, óriási kedvezményekkel vehessék meg kedvenc termékeiket. Csak hát most is közbe szólt a technika ördöge, és a vásárlók nem hiába fejezik ki csalódottságukat és elégedetlenségüket, ugyanis nem igen tudják nemhogy aktiválni a kedvezményes kuponokat, de nem is látják őket az applikációban.

A Rossmann közösségi oldalán egymás után érkeznek a felháborodott hangvételű kommentek azoktól a vásárlóktól, akik nem tudtak akciósan vásárolni a Black Friday napján. Komoly botrány tört ki emiatt az ország egyik kedvenc drogériájának közösségi felületén, egyesek szerint nem ez az első eset, hogy megadja magát a Rossmann applikációja, hiszen ennyi felhasználót egyszerre nem is tudna kezelni, hacsak nem fejlesztik olyan szintűre az egész rendszert, hogy képes legyen kibírni ezt a hatalmas rohamot.

„Be se tölti a kuponokat az új frissítés után. Kuponközpontban lefagy”

„Nem lehet rendelni, először lefagyott, majd szerverhiba miatt nem is működik az oldal”

„Betölti a kupont de nem tudsz rákattintani, hogy aktiválódjon. Legalábbis nekem nem csinál semmit”

A Rossmann hamar a vásárlók segítségre sietett, és elmondták nekik, hogy ha frissítik az alkalmazást, akkor működni fognak a kuponok. Persze voltak, akik így sem látták a kedvezményre jogosító szelvényeket, de akadtak bőven, akik különféle módszerekkel megoldották a gondot.

Szóval ha neked is hasonló problémád lenne a Rossmann applikációval, próbáld ki az alábbiakat:

  • lépj ki, és újra be az appikációba;
  • frissítsd az applikációt, és lépj be újra;
  • töröld le a készülékedről az egész applikációt, majd töltsd le újra, és lépj be.

Érdemes sokáig próbálkozni vele, hiszen egyes termékeket 30-40 százalék kedvezménnyel vehetünk meg a Rossmann Black Friday-es akciónapján.

Közben javában zajlik a Rossmann 30. születésnapi játéka, amiben néhány szerencsés nyertes 30 másodpercet kap arra, hogy berakjon mindent a szekerébe, amit csak tud, és azt mind ingyen kapja meg.

Alább egy videó az egyik nyertes bevásárlásáról, hogy ő miket dobált bele a kocsijába, és az is kiderül, hogy összesen milyen értékben vitt haza termékeket.

Novemberi 30 másodperces bevásárlás 2. rész

A Rossmann 30. születésnapjának alkalmából nyereményjátékokkal készültünk a vásárlóinknak. A novemberi 30 másodperces bevásárlás egyik múlt heti nyertese Katalin volt, aki alaposan megpakolta a kosarát. Nézd meg, mennyi mindent gyűjtött össze ennyi idő alatt! Ha pedig Te is szívesen megnyernéd ezt a lehetőséget, töltsd fel a novemberi Rossmann bevásárlásod blokkján található kódot. https://shop.rossmann.hu/kihivas Ne feledd, nemcsak Budapesten, hanem vidéken is lehetőséged van játszani.

Posted by Rossmann Magyarország on Monday, November 20, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás