promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 21: Az egyik csillagjegy keresztet vethet egy fontos baráti kapcsolatára, a Skorpiónál lángra lobban az erotika
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz olyan csillagjegy, akinek megoldódnak az anyagi gondjai, míg más csak halmozza őket. De sose szabad búsulni, íme a csütörtöki horoszkóp.​

Kos (március 21. - április 19.): Emlékezetes este

A csillagok romantikus kalandot jósolnak. Ne ijedj meg a spontaneitástól, engedd át magad a pillanatnak! Lehet, hogy egy váratlan találkozás örök emlék marad, vagy egy régóta dédelgetett álom válik valóra. Légy nyitott a szerelemre és a kalandra, és ne félj kockázatot vállalni!

Bika (április 20. - május 20.): Szerelmi hódítás

Bájos energiád magával ragadja a körülötted lévőket. Használd ki ezt a varázst, és hódítsd meg álmaid szerelmét! Légy magabiztos és merj kezdeményezni! A csillagok kedveznek a romantikus kapcsolatoknak, és most minden esélyed megvan arra, hogy elnyerd a kiszemelted szívét.

Ikrek (május 21. - június 21.): Unalom

A monotónia beszippantani látszik. Ne hagyd, hogy a lustaság és a tétlenség uralkodjon el rajtad! Keress új kihívásokat, pezsdítsd fel a napjaidat! Változtass a rutinodon, fedezz fel új hobbit, utazz el valahova, vagy tölts időt kreatív tevékenységekkel. A változatosság feldobja az életed és új energiával tölt fel.

Rák (június 22. - július 22.): Szerelmi csalódás

Ne keseredj el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. A csalódásból tanulhatsz és fejlődhetsz. Ne add fel a reményt, a szerelem hamarosan bekopogtat az ajtódon. Koncentrálj önmagadra, építsd a magabiztosságodat, és hidd el, hogy megérdemled a boldogságot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.): Munkahelyi stressz

Ne aggódj, a nehézségek elmúlnak. Légy türelmes és kitartó, hamarosan jön a jutalom. Koncentrálj a feladataidra, és ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad. Pihenj eleget, táplálkozz egészségesen, és mozogj rendszeresen. A fizikai és mentális egyensúly megőrzése segít leküzdeni a kihívásokat.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.): Tönkrement barátság

Ne add fel a reményt! A megbocsátás és a nyílt kommunikáció segíthet helyrehozni a dolgokat. Beszélj a barátoddal őszintén, mondd el neki az érzéseidet, és próbáljátok meg közösen megoldani a konfliktust. A megbocsátás nem könnyű, de a gyógyulás kulcsa. Ha nem vagy elég belátó, keresztet vethetsz erre a kapcsolatra.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.): Anyagi függetlenség

A kemény munka meghozza gyümölcsét. Élvezd a szabadságot és a biztonságot, amit elértél! Légy bölcs a pénzzel, fektess be a jövődbe, és ne költekezz felelőtlenül. Az anyagi függetlenség stabilitást és nyugalmat ad az életednek.

Skorpió (október 23. - november 21.): Erotika

A szenvedély lángja lobog. Engedd át magad a vágynak, és éld át a pillanat varázsát! Légy nyitott az új élményekre, fedezd fel a tested és a partneredét. A szenvedélyes pillanatok örök emlékké válnak.

Nyilas (november 22. - december 21.): Szerelmi csalódás

Ne keseredj el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. A csalódásból tanulhatsz és fejlődhetsz. Ne add fel a reményt, a szerelem hamarosan bekopogtat az ajtódon. Koncentrálj önmagadra, építsd a mag

Bak (december 22. - január 19.): Pénzügyi gondok

Ne aggódj, a nehézségek elmúlnak. Légy takarékos és körültekintő a kiadásaiddal. Készíts költségvetést, és tartsd magad hozzá. Használd a kreativitásod új bevételi források feltárására. A felelősségteljes pénzkezelés segít átvészelni a nehéz időket, és hamarosan ismét stabil anyagi helyzetnek örvendhetsz.

Vízöntő (január 20. - február 18.): Barátság

A csillagok kedveznek a kapcsolódásnak. Tölts időt szeretteiddel, és ápolj értékes barátságokat! Szervezz közös programot a barátaiddal, vagy egyszerűen csak beszélgessetek egy kiadós vacsora mellett. A baráti kapcsolatok erőt és támogatást nyújtanak az élet nehézségeiben. Legyél nyitott és őszinte a barátaiddal, hiszen ők a te igazi családod.

Halak (február 19. - március 20.): Család

A családod a támaszod. Fordulj hozzájuk bizalommal, ha nehézségekkel küzdesz. Tölts minőségi időt a szeretteiddel, és erősítsd meg a családi kötelékeket. A családod feltétel nélkül elfogad és támogat. Ne félj segítséget kérni tőlük, hiszen ők mindig melletted állnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás