promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Törőcsik Franciska korhatáros videója, így még sosem láthattuk a csábos tekintetű színésznőt
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznő mindig is mestere volt annak, hogyan vegyítse az eleganciát a vad erotikával.

Törőcsik Franciska jelenleg az ország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésznője, aki számos kiemelkedő produkcióban vállalt szerepet az elmúlt években. Kezdetben kisebb szerepeket kapott különböző magyar filmekben (Isteni műszak, Veszettek, Budapest Noir, stb.), első igazán jelentős szerepét azonban már 2014-ben megkapta, amikor is Ónódi Eszter és Csákány Eszter oldalán játszott a Swing című musicalben.

Mészáros Márta legutóbbi filmjében, az Aurora Borealis - Északi fényben már abszolút főszereplőként láthattuk viszont, a filmben névrokonával Törőcsik Marival játszott közösen, utána ismét kiemelt szerepet kapott az elmúlt évek egyik legnagyobb mozis sikerében, a BUÉK-ban, tavaly pedig szintén főszerepet kapott a Cicaverzum című moziban.

A színésznőtől nem állnak messze TV-s szereplések sem, visszatérő szereplője az RTL sikersorozatának, a Mi kis falunknak, és jelentős karaktert játszott a Duna TV-n sugárzott, igencsak rossz hírű Aranybullában is, ám kétségkívül legjelentősebb szerepét a TV2 tavaly startolt napi szappanoperájaban, a Hazatalálszban nyerte el. A horvát sorozat alapján készült, a fiktív Farkasliget nevű kisvárosban játszódó történetben pedig Törőcsik Franciska ő játssza Virágot, aki az első évadban szövevényes szerelmi háromszögbe keveredett, miközben a testvérével sem igazán sikerült megtalálnia a közös hangot.

A második évad épp a héten indult el a csatornán, a színésznő saját elmondása szerint a sorozatbéli karaktere ezúttal sokkal aktívabb részese lesz, alakítója lesz a történéseknek, mint korábban.

Az erről szóló interjút itt tudjátok megtekinteni:

A színésznő rajongóinak legnagyobb örömére az új évadban egy Hajmási Dáviddal köözös szerelmeskedős jelenet is fontos szerepet kapott, bár a színésznő eddig sem volt szégyenlős, az ELLE címlapján például korábban anyaszült mesztelenül láthattuk, akkor így nyilatkozott a testiséggel való viszonyáról:

„Nekem két testem van: egy magán és egy szakmai. Az előbbivel már elég jó a kapcsolatom: eljutottam oda, hogy elfogadom és egyedinek látom mindazt, amit kamaszként még utáltam. [...] A szakmai testemmel viszont már szigorúbb vagyok. Mivel a kamera mindent felnagyít és rád pakol pár kilót, volt, hogy amikor visszanéztem magam, zavart, amit látok, főleg akkor, ha a látvány nem szolgálta a karaktert.”

Törőcsik Francziska szintén az ELLE újságírójának árulta el, hogy bár professzinális színművészként a testére is eszközként tekint, mégsem az a típus, aki könnyedén ledobja a ruháit:

"A színpad számomra határeset. Nagyon furcsa, hogy ott van a nézőközönség. Filmben jobban el tudom fogadni, mégiscsak más, hogy pár ember van csak jelen a forgatáson, kevésbé kiszolgáltatott helyzet."

Ugyanez nem csak a filmekre, hanem a kamerára úgy nagy általánosságban is igaz, ezt bizonyítják a színésznőről készült bevállalósabb fotói is. A színésznőt tehát a Hazatalálsz legújabb részében láthattuk intim helyzetben, az erotikus filmrészletet a TV2 jóvoltából külön is van lehetőségünk megtekinteni, mivel a felvételt feltöltötték az internetre is. Az említett aktust itt tudjuk megtekinteni:

Forrás: ELLE

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás