promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéron pózolt az Aranybulla szépséges magyar színésznője
Borítókép:  MTI/Koszticsák Szilárd
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Törőcsik Franciskát csak most ismerte meg a hazai nézők egy része.

Váratlanul nagy port kavart a Duna TV-n szilveszter környékén bemutatott Aranybulla című új magyar sorozat, amely II. András király uralkodása idejébe, a vérzivataros 13. századba kalauzol el bennünket.

Sok néző ebből a produkcióból ismerhette meg a 32 éves Törőcsik Franciskát, aki a tragikus sorsú Gertrúd királynét alakította. Pedig a hosszú hajú szépség már eddig is szép karriert tudhat maga mögött, és idén kereken 10 éve, hogy a színészi pályára került.

A 2017 óta szabadúszóként dolgozó Franciska orvos családból származik, és csupán névrokonság fűzi a nemrég elhunyt legendához, Törőcsik Marihoz. 2009-ben a Napszúrás című filmben szerepelt először a vásznon, A mi kis falunkban pedig 2019 óta alakítja Vikit, Zsolt feleségét.

A vájtfülűeknek alighanem a puszta hangja is ismerős lehet a szinkronszerepei révén, amelyek száma az ide vonatkozó adatbázis szerint már a félszázat is meghaladja. Magyar hangot adott néhány szereplőnek a Fekete Párduc, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Deadpool 2. és a Ready Player One című filmekben, csak hogy a legutóbbi munkáit emlegessük.

A csinos színésznő nem ijed meg a vetkőzéstől sem, az Elle magazinban például pucéran mutatta meg magát – pontosabban szólva ruhát ugyan nem viselt, de a karjával vagy különféle kellékekkel azért eltakarta a melleit, illetve más kényes helyeket.

„Nekem két testem van: egy magán és egy szakmai. Az előbbivel már elég jó a kapcsolatom: eljutottam oda, hogy elfogadom és egyedinek látom mindazt, amit kamaszként még utáltam. Oké, Monica Belluccihoz képest vannak bizonyos hátrányaim, de megtanultam az adottságaimat szeretni. A szakmai testemmel viszont már szigorúbb vagyok. Mivel a kamera mindent felnagyít és rád pakol pár kilót, volt, hogy amikor visszanéztem magam, zavart, amit látok, főleg akkor, ha a látvány nem szolgálta a karaktert”

– nyilatkozta akkor a női lapnak. Az Instagram-oldalán pedig megnézhetjük, hogyan sikerült a 2020-as fotózása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás