promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magazin kedvéért meztelenre vetkőzött Törőcsik Franciska
Borítókép:  szinhaz.org
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Törőcsik Franciskának nem tabu a meztelenség, és ezt az Elle címlapján bizonyítja is.

Az Elle az egyik legnagyobb példányszámban eladott női magazin a világon. Franciaországban már hihetetlen módon 1945-től olvasható, míg a világ többi részén 1985-től kezdett el megjelenni. Magyarországon 2001-től elérhető, és kimondhatjuk, hogy mindig óriási megtiszteltetés a címlapján szerepelni.

Törőcsik Franciska nem csak úgy szerepelt a címlapon, hanem teljesen meztelenre vetkőzött. Ezzel egy fontos üzenetet is közvetíteni akar, mivel szerinte egyáltalán nem szabad, hogy tabu legyen a meztelenség.

A színésznő az aktuális lapszámban mélyen belemegy, hogy miképp válik el a szakmai test a privát testtől, és szó van benne a színházi hatalmi viszonyokról is.

Franciska még csak 30 éves, de már befutott színésznő a színházi, és a filmes világban is. Anno 2013-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, osztályvezető tanára Novák Eszter és Selmeczi György volt. Négy évig Székesfehérváron játszott, 2017-től pedig szabadúszó. Olyan szinten sikerült befutnia, amit nagyon kevesen érnek el ilyen fiatalon.

Olyan filmekben szerepelt, mint az Isteni műszak, a Swing, a Budapest Noir, az Aurora Borealis – Északi fény, a BÚÉK, de feltűnt egy hollywoodi szuperprodukcióban, a Vaksötétben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás