promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 20: Az egyik csillagjegyet megszégyeníti egy közeli szerette, az Oroszlán óriási haragra gerjedhet a pénz miatt
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz aki angyalként támad fel, lesz akit szárnyakat kap. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán egy váratlan helyzetben találhatod magad, ahol bátorságodra lesz szükség. Ne habozz lépni, még ha ez némi megbotránkozást is okozhat a környezetedben. Az új lehetőségek a kényelmi zónád határán keresztül nyílnak meg.Bika (április 21. - május 20.)

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma az érzékenységed segíthet megoldani egy régóta húzódó konfliktust a családodban. Ne félj kifejezni érzéseidet, még ha ez kényelmetlen is másoknak. Az igazság felszabadít, és szárnyakat ad.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma egy rég elfojtott szenvedély előbukkanhat az életedben, és meglephet téged az intenzitásával. Ne engedd, hogy a félelem vagy a megbotránkozás visszatartsanak, engedd, hogy vezessen az érzelmek hullámvasútján. Az őszinte önmegvalósítás most a kulcs a belső békéd felé.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, ami izgalmas kihívást jelenthet számodra, de legyél nagyon óvatos. Ne hagyd figyelmen kívül az apró részleteket, máskülönben könnyen pórul járhatsz. Lehet ez a döntés gazdaggá tesz, de ha fenntartásaid vannak, ne hagyd magad meggyőzni - ezzel rengeteg dühöt és önostorozást megspórolhatsz magadanak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerdán egy érdekes kommunikációs helyzetben találhatod magad, ahol az éles eszed és humorérzéked is segíthet áthidalni a nézeteltéréseket. Ne félj kreatívan gondolkodni, járatlan utakon barangolni, még ha ez néha megbotránkoztató is lehet másoknak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma egy fontos döntés előtt állsz, ami kihívást jelenthet az egyensúly megtalálásában. Ne hagyd figyelmen kívül az intuíciódat, még ha ez néha ellentmond a logikának. A belső harmónia megtalálása most az elköteleződésed kulcsa. A szerelemben épp úgy, mint a munkádban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szerdán az otthonodban vagy családod körében változások állhatnak elő, amik meglephetnek téged. A múltbéli sérelmeket mindenképpen hagyd a küszöbön, és nyisd meg szíved. Lehet hogy ami úgy bántja a szíved, nem is olyan nagy dolog, és a másik is rég elásná már a csatabárdot, mert nem ér annyit az egész.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma egy különleges, már-már megmagyarázhatatlan kreatív energia árad belőled, mintha egy védőanygal állna mögötted őrt, ez pedig inspiráló hatással lehet a környezetedre.  Az önbizalmad és kreativitásod most ragyogóan tündökölhe, főleg a szerelemben.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerdán egy kalandos lehetőség adódik az életedben, ami új élményekkel és lehetőségekkel kecsegtethet. Ne félj kilépni a komfortzónádból és felfedezni az ismeretlen területeket. Az új perspektívák most rengeteg inspirációt és fejlődést hozhatnak az életedbe, amit érdemes meglovagolni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Családi kapcsolatokban most érdemes több figyelmet szentelned a szeretteidnek és kifejezned az irántuk érzett szeretetedet és támogatásodat. Pénzügyek terén most érdemes stabil alapokra helyezned a gazdálkodást és távol tartanod magad a felesleges kiadásoktól, hogy biztonságban érezd magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma a karrieredben vagy pénzügyi helyzetedben változások várhatóak, amik kihívást jelenthetnek a stabilitás megőrzésében. Persze, a változás sosem könnyű, de az előjeleket csak mi adjuk hozzá. Rajtunk áll, hogy a rosszból következik-e valami jó, vagy fordítva. Még annak is lehet haszna, ha a nagy szerelmed szégyenít meg sokak szeme láttára.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás