promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 13: Az egyik csillagjegynek bődületesen sok pénz üti a markát, a Skorpió szakításra szánja rá magát
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő fordulatokat hozhat ez a szerda néhány csillagjegy életében. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán a csillagok a forradalom jegyében állnak. Döntő lépésre szánhatod el magad a munkahelyeden, vagy véget vetsz egy kihűlt kapcsolatnak. A szerelemben szenvedélyes vihar tombolhat, a pénzügyekben pedig váratlan bevétel ütheti a markodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerdán a viharfelhők gyülekeznek a fejed felett. Konfliktusba kerülhetsz a családdal, vagy csalódás érhet a szerelemben. Ne aggódj, a vihar elvonul, és a nap végén békére lelsz. A pénzügyekben óvatosság javasolt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden könnyen eluralkodhat a káosz az életedben. Elfelejtettél egy fontos határidőt, lemondták a repülőjegyed, vagy összevesztél a legjobb barátoddal? Ne aggódj, a káoszból új lehetőségek születhetnek. A szerelemben izgalmas kalandok várnak, a pénzügyekben pedig egy kis szerencse segíthet.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma a múlt kísértetei kísértenek. Egy régi szerelem visszatérhet az életedbe, vagy egy régi sérelem újra felszínre kerülhet. Ne engedd, hogy a múlt visszahúzzon, lépj tovább bátran! A szerelemben őszinte beszélgetésekre van szükség, a pénzügyekben pedig a takarékosság a jelszó.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerdán a rivaldafényben ragyogsz. Előléptetést kaphatsz a munkahelyeden, vagy megnyersz egy versenyt. A szerelemben szenvedélyes pillanatok várnak, a pénzügyekben pedig egy befektetést érdemes megfontolni. Vigyázz, ne szálljon el a fejed a sikertől!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerdán a precizitásod és a pontosságod megmentheti a napot. Hibaelhárítási feladatot bíznak rád a munkahelyeden, vagy megoldasz egy bonyolult rejtvényt. A szerelemben romantikus gesztusok jöhetnek jól, a pénzügyekben pedig a tervezés a kulcs.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma a döntéshozatal nehézségeivel küszködsz. Két állásajánlat között őrlődsz, vagy nem tudod eldönteni, hogy kivel randizz. Ne aggódj, hallgass a megérzéseidre, és hozd meg a legjobb döntéseket! A szerelemben kompromisszumokra lehet szükség, a pénzügyekben pedig a váratlan kiadások okozhatnak meglepetést.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma a szenvedély és a rejtély uralja a napot. Titkos szerelmi kalandba bonyolódhatsz, aminek végül biztos szakítás lesz a vége, csak az kérdés, hogy kivel: a mostani partnereddel, vagy a szeretőddel? Vigyázz, ne keveredj túl nagy bajba! 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bak (december 22. - január 20.)

Ma a karriered szárnyal. Befektetésed megtérül, vagy megnyersz egy fontos projektet. A szerelemben a hűség és a bizalom a kulcs, a pénzügyekben pedig a befektetések hozhatnak hozamot. Ne feledd, a sikerrel felelősség is jár!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szerdán a változás szele fúj körülötted. Új munkahelyet keresel, elköltözöl egy másik városba, vagy szakítasz a partnereddel. Ne félj a változástól, új lehetőségeket hozhat! A szerelemben izgalmas fordulatok várnak, a pénzügyekben pedig a szerencse melléd szegődhet.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerdán a csillagok a misztikum és a titkok jegyében állnak. Ne félj a mélybe merülni, és felfedezni a tudatalatti óceánját! A szerelemben romantikus, de kissé furcsa pillanatok várnak. A pénzügyekben váratlan bevétel ütheti a markodat, de ne feledkezz meg a megtakarításról sem!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás