promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 9: Az egyik csillagjegyet nőnap másnapján éri a kellemetlen felismerés, a Skorpió konfliktusba keveredik egy szerettével
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége első napja igencsak mozgalmasan alakul néhány csillagjegynél. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. – április 20.)

Szombaton tele vagy energiával és lelkesedéssel. Készen állsz új projektekbe belevágni, és nem ijed meg a kihívásoktól. A kommunikáció kiemelt szerepet játszik a mai napon, akár egy fontos beszélgetésről, akár egy kreatív írásról van szó. Figyelj oda a megérzéseidre, és bízz magadban!

Bika (április 21. – május 20.)

Szombaton a harmónia és a béke köszönt rád, ennek a szerelemben is nagy haszna lehet. Élvezd a társaságot, tölts időt a szeretteiddel, és pihenj egy kicsit. Ha kreatívnak érzed magad, alkoss valami szépet! A mai napon fontos, hogy megőrizd a belső egyensúlyodat, és ne aggódj a apró-cseprő dolgokon.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A szpmbati napon tele vagy ötletekkel és inspirációval. Ne félj megosztani a gondolataidat másokkal, és nyitottan fogadd a visszajelzéseket. Szánj időt a tanulásra, az utazásra és az új emberekkel való ismerkedéshez. Légy bátor és merj kilépni a komfortzónádból!

Rák (június 22. – július 22.)

Ma a család és az otthon kerül a középpontba. Tölts időt a szeretteiddel, és mutasd ki nekik a szeretetedet. A pénz ma nem számít. Ha teheted, pihenj egy kicsit, és töltődj fel. Ez a szombat kedvező lehet a házimunkák elvégzéséhez és a lakás dekorálásához is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szerelmi csalódás érhet ezen a napon, annak ellenére, hogy tegnap még minden rendben volt. Lehet, hogy a partnered bevall egy titkot, ami megingatja a bizalmadat. Ez a nap érzelmileg megterhelő lesz, de ne hozz elhamarkodott döntéseket. Adj időt magadnak a gyógyulásra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ma a precizitás és a pontosság a jelszó. Légy alapos a munkádban, és ne hagyd, hogy a részletek elkerüljék a figyelmedet. A mai nap kedvező a rendszerezéshez, a takarításhoz és a tervezéshez. Légy türelmes magaddal és másokkal is!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szombaton a harmónia talál rád. Törekedj a kompromisszumra, és kerüld a konfliktusokat. A mai nap kedvező a diplomáciai ügyek intézéséhez és a párkapcsolatok ápolásához. Légy nyitott és toleráns másokkal szemben!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Konfliktusba keveredhetsz egy szeretteddel ezen a szombaton, akár a barátnőddel, akár a szüleiddel. Lehet, hogy egy régi sérelem lángol fel újra, vagy egy félreértés okoz feszültséget. Fontos, hogy nyíltan kommunikálj, és ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ma optimista és vidám hangulatban vagy, még a szerelem is rád találhat, vagy felélénkülhet. Élvezd az életet, és tölts időt a szeretteiddel. A mai nap kedvező a utazáshoz, a tanuláshoz és az új emberekkel való ismerkedéshez. Légy nyitott a világra, és merj új dolgokat kipróbálni!

Bak (december 22. - január 20.)

Ma a karrier és a munka kerül a középpontba. Légy ambiciózus és kitartó, és ne add fel a céljaidat. A mai nap kedvező a fontos üzleti tárgyalásokhoz és a projektek befejezéséhez. Légy magabiztos és higgy magadban!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ma különösen innovatív és ötletes vagy. Használd ki a kreatív energiáidat, és alkoss valami újat! A mai nap kedvező a barátokkal való találkozáshoz, a csapatmunkákhoz és a társadalmi eseményekhez. Légy nyitott az új emberekre és az új ötletekre!

Halak (február 20. – március 20.)

A mai nap különösen intuitív és érzékeny hangulatban vagy. Figyelj oda a megérzéseidre, és bízz a belső hangodban. A mai nap kedvező a meditációhoz, a relaxációhoz és a kreatív íráshoz. Vonulj vissza egy kicsit a világ zajától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás