promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 8: Az egyik csillagjegynek ma végre összejön a szerelem, de az Ikrek rossz fát tehet a tűzre
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma sok elvárással vághat neki a napnak pár csillagjegy, de ezeket le kell tenni. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

Ma a romantikában szerencsésnek érezheted magad. Vágyaid teljesülnek, és a szeretett személy lenyűgöz téged. A nőnapi randevú tökéletesen sikerül, és a partnered mindent megtesz azért, hogy kifejezze szeretetét és tiszteletét irántad.

Bika (április 20 - május 20):

A péntek nem a legjobb romantikai élményeket hozza számodra. A nőnapi randevú nem úgy alakul, ahogy vártad, és ez csalódást okozhat benned. Lehet, hogy a partnered elfelejti a romantikázást, és ez rossz érzésekkel tölt el. Fontos azonban megértés és türelem, mert a dolgok könnyen javulhatnak.

Ikrek (május 21 - június 20)

Ma a romantikában kiválóan teljesítesz, de figyelj, mert elég egy apró hiba, és minden összeomolhat. Az elvárásoknak való megfelelésben szerencsére kiemelkedő vagy, és több az esély arra, hogy sikerül lenyűgöznöd a párodat.

Rák (június 21 - július 22)

A családod ma rendkívüli támogatást nyújt számodra. Érezheted, hogy szeretteid támogatnak téged mindenben, ami segít abban, hogy stabilan állj a lábadon. A romantikában azonban lehet, hogy kevesebb figyelmet kapsz, mint vártad, de ne aggódj, ez könnyen változhat.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

A mai nap kiemelkedő lehet a munkában. Teljesítményed elismerést hozhat, és elismerik a tehetségedet és a kemény munkádat. A romantikában azonban lehet, hogy a nőnapi ünneplés hidegen hagy, de ne hagyd, hogy ez eltántorítson, mert a szerelmi életedben is szép pillanatok várnak rád.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A család és a munka világában kiemelkedően teljesítesz ma. Kapcsolataid erősödnek a családtagjaiddal, és a munkahelyeden is elismerést nyersz. A romantikában azonban könnyen lehet, hogy túlzott elvárásaid miatt feszültség alakul ki a partnereddel. Legyél nyitott és kommunikatív, hogy megoldást találjatok.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kéretlen tanácsok záporoznak feléd, a hócipőd tele van már vele, hogy mindenki jobban tudja mit és hogyan kellene csinálnod. A nagy hangzavarból azonban néha kiszűrődhetnek olyan hangok, amiket érdemes nem csak fontolóra venni, hanem akár követni is. Neked kell ezeket felismerned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Használd ki azt a rengeteg energiát, ami lelkessé tesz ma, könnyen úgy érezheted, hogy mindenre képes vagy. Ma különösen sokat segíthetsz más embereknek, ezt a törődést pedig úgyis kamatostul kapod majd vissza a megfelelő időben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közeli környezetedben fordulóponthoz érhet az egyik kapcsolatod ezen a pénteken. Lehet ez a személy nem úgy látja a világot, mint te, de mégis közös nevezőre tudtok jutni. A szívügyeidet jobb lenne magadban tartanod, mert ebben nem igazán ért meg senki. Most jobb ha engeded, hogy mások kezdeményezzenek.

Bak (december 22 - január 19)

Ma a családod támogatása nagy segítséget jelent számodra. Érezheted, hogy szeretteid melletted állnak minden helyzetben. A romantikában azonban lehet, hogy kevesebb figyelmet kapsz, mint vártad. Ne érezd magad elhanyagoltnak, és kommunikálj a partnereddel az érzéseidről.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Ez a péntek kiváló lehetőséget kínál a romantika terén. Kreativitásod és spontaneitásod lenyűgözi a partneredet, és varázslatos pillanatokat teremtettek együtt. A munkában is sikeres vagy, és elismerik az erőfeszítéseidet.

Halak (február 19 - március 20)

Ma a romantika és a szerelem hidegen hagy. Lehet, hogy a nőnapi ünneplés nem kelt benned nagy érdeklődést, de ne aggódj, ez könnyen változhat. Legyél nyitott az új élményekre és lehetőségekre, és hamarosan megtalálod a boldogságot a szerelemben és az élet más területein is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás