promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp -március 7: Az egyik csillagjegy a pénzfa alá, míg a Bika szerelembokor tövébe ül
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokaknál szerencsésen alakul ez a csütörtök. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Csütörtökön légy pragmatikus és racionális a munkában és a magánéletedben egyaránt, a romantikát tartogasd holnapra. Ne kergess üres illúziókat, és ha váratlan bevételed származik valamiből, tedd félre, takarítsd meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma rád mosolyoghat a szerencse, mikor leülsz a szerelembokor tövébe. A napi horoszkópod természetesen csak képletesen érti ezt, de a lényeg, hogy nagyon közel van hozzád, és bármikor rád vetheti magát az a bizonyos szerelem. Lehet először megijedsz, és inkább elugrassz előle - de ez rajtad múlik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Figyelj oda, hogy ne bánts meg a szavaiddal másokat, és kerüld a pletykálkodást, mert az csak rád vet rossz fényt. Legyél sokkal tudatosabb a kommunikációdban, és ennek méga szerelemben is nagy hasznát veheted.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha magányos vagym vállald fel, és ne félj megnyílni mások előtt vagy éppen egy meditációs gyakorlat révén közelebb kerülni a belsődhoz. Ha megtalálod a békédet, nyugodtabb leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hagyj fel a múltbéli konfliktusok terhével, és fordíts több figyelmet a szerelmi életedre. Ha nincs párkapcsolatod, ne vedd figyelembe az igazi érzéseidet és az igényeidet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Csütörtökön remek alkamad adódhat rá, hogy kihasználd az energiáidat a megújulásra és a céljaid elérésére. Állíts prioritásokat az életedben, és lépj előre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma legyél rugalmasabb, és ne ragaszkodj folyton makacsul az elképzeléseidhez. Fontos, hogy másokat is bevonj a sikereidbe, és vigyázz a pénzügyeidre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Pihenj ma többet, mint amennyit egyébként szoktál, mert muszáj feltöltődnöd, és semmiképp se siess fejjel a falnak. Legyél óvatos a pénzügyek terén, és legyen mindig alternatív terved.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Csütörtökön összpontosíts jobban magadra és a fejlődésedre! Ne aggódj, ha nem értesz egyet másokkal.Döntsd el, hogy mire fordítod az energiáidat, mert egyszerre mindent nem lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Március során figyelj jobban magadra, hogy elkerüld a félreértéseket, különösen a szerelmi életedben. Ha szükséges, keress segítséget, de legyél türelmes, mert időbe telhet megtalálni a megoldást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pozitív szemlélettel fogadd a napot, és készülj fel a változásokra. Épp egy pénzfa alatt állsz, csak lehet, hogy még nem tudsz róla. Most itt a lehetőség, hogy összeszedd magad, és irányítsd a dolgaidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Kényes szituációba kerülhetsz, ezért őrizd meg a hidegvéred! Sétálj a szabad levegőn, ha szorongást érzel, és lélegezz mélyeket! Kerüld a konfliktusokat, ha mégis belekerülsz valamibe, egyszerűen kérj időt a gondolkodásra! Vállald fel a bizonytalanságodat!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás