promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 5: Az egyik csillagjegy elképesztő csatát vív a szerelméért, a Nyilas a pénzügyek terén találhat célba
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vannak nemes harcok, amiket érdemes megvívni. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szembeszállás szükséges azokkal, akik akadályoznak, és ezen a hétfőn bizony fognak, úgyhogy kösdd fel a bugyogódat! A fejlődésed lassú, de küzdelmes. Vigyázz, hogy ne lépj túl bizonyos határokon -ezt azonban érezned kell.

Bika (április 21. - május 20.)

Óvatos légy, ne kockáztass feleslegesen. A felelősségvállalás a legjövedelmezőbb magatartás, ideje lenne belevágnod. A március sok alkalmat fog erre adni, de már most kedden is elkezdheted. Figyelj jobban a szerelemmel kapcsolatos tanácsokra, bármilyen szokatlanok is lehetnek - lehet kihúznak a csávából.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehézségek mindig lehetnek, de ezek hideg fejjel mind megoldhatók. Legyél türelmes, a homályos dolgok tisztulni fognak.

Rák (június 22. - július 22.)

A napi horoszkóp néha óriási baromságokat képes összehordani. Semmiképpen se hallgass rá, bármit is ír. Kedde nincsnenek kapaszkodók, csak magadra számíthatsz, egyedül kell nagy döntéseket hoznod, és ebben még a napi horoszkóp sem lesz ott, hogy segítsen. Egyszeren csak bízz az intiúcióidban.

 Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj a környezetedre, mert ezen a kedden különösen értékes tanácsokat kaphatsz. Ne félj új dolgokat kipróbálni, még ha szokatlanok is. sok pénzt kereshetsz velük, de a szerelem is rád mosolyoghat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A pénzügyeid lassan rendeződnek, de nem lehetsz nyugodt, mert a szerelemben óriási csaták várnak rád. Lehet egy régi kapcsolatot kell megmentened, lehet egy újért kell kiállnod, de egy biztos: bátor szívre lesz szükséged.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha ma pihenésre adod a fejed, lesz aki rosszallóan néz majd rád ezért, de ne vedd magadra. Ellenben jól teszed, hogyha a kellemes percek alatt is a jövőre készülsz, mert nagy változások közelednek feléd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma találkozhatsz egy régi ismerőssel, aki új színben tűnik fel előtted, élvezd a kapcsolatot. Ne dolgozz túl sokat, egy kis lustálkodás is belefér akár, nem vagy te gép, hogy mindig csúcson pörögj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az utóbbi időben lehetséges, hogy nem volt mindig szerencséd, ha pénzügyekről volt szó, azonban ma célba találhatsz, csak úgy hullani fog rád a pénzeső, hogy el sem hiszed hirtelen, hogy ez a valóság. Az erős képzelőerő azonban csodákra képes.

Bak (december 22. - január 20.)

Este engedd el a munkát, és inkább foglalkozz kedvenc hobbiddal. Fontos azonban, hogy a társaid is jól érezzék magukat veled, akár barátok, akár család, akár egy szerelem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Erősítsd baráti kapcsolatadat, keresd mások társaságát, ne bújj el a kis odúdba,. Még egy online beszélgetés vagy egy telefon is sokat számíthat, ha máshogy nem tudod megoldani.

Halak (február 20. - március 20.)

Lazulj el, és élvezd az életet, ez a te dolgod ezen a kedden. Ne csak a munkára koncentrálj, tölts időt a családoddal és örülj a sikereidnek, amiből sokkal több van, mint gondolnád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás