promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 3: Az egyik csillagjegyet végzetes szerelem ragadja el, a Mérleg szeszélyes kapcsolatokba bonyolódik
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok izgalmat tartogat a hét utolsó napja. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Agyban te már a jövő évre koncentrálsz, de ne rohanj ennyire. Állj meg kicsit, lassíts, és gyönyörködj a jelenben. Még akkor is van mit megcsodálni, ha nehéz idők járnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma reggel lehet elég kedvtelen vagy, de a családod és a barátaid végül fel fognak vidítani. Nagyon szerencsésnek mondhatod magad, de ez a te érdemed is, egyszerűen jó veled barátkozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rengeteg pénz áll a házhoz, de még nem világos, hogy hogyan. Talált pénz, vagy év végi bónusz, esetleg egy sikeres befektetés vagy egy ajándék? Az időzítés mindenesetre nem is lehetne jobb.

Rák (június 22. - július 22.)

Vasárnap eszedbe juthat, hogy milyen kemény év áll mögötted, annak minden nehézségével és örömével. Adj hálát értük, és csak így tovább jövőre is, eddig is szuper ügyes volták.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szilveszter éjszaka valami különös meglepetést tartogat a számodra, de hogy ennek örülni fogsz-e vagy inkább elszomorodsz, azt még nem lehet tudni. Az viszont biztos, hogy óriási változásokat indít majd el az életedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az év utolsó napja, ráadásul hétvége is, de te nem tudsz leállni, és a munkán jár az agyad. Próbálj kikapcsolni és egy jót szórakozni, az agyad addig is dolgozni fog helyetted, és amikor visszatérsz, a megoldások is sokkal könnyebben jönnek majd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Te ma este bizony össze fogsz szedni valakit! Egy új szerető, vagy csak fellobban a láng közted és a párod között? Bármelyik megeshet, de mindkettő a javadra válik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha úgy döntöttél, hogy idén nyugisabbra veszed a szilvesztert, akkor a napi horoszkóp figyelmeztet, hogy még várhatnak rád bonyodalmak az éjszakában. Elbújhatsz akár a paplan alá is, valami akkor is történni fog. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerelem néha fájdalmas tud lenni, főleg akkor, ha ilyen jeles alkalmakon nem tudtok együtt lenni. Ha veled is ez a helyzet, cseppet se félj, ez az egész jövő évre nagyon jót jelent, nagy dolgokat fogtok megélni közösen.

Bak (december 22. - január 20.)

Van aki külföldön tölti ezt a szilvesztert, ha te is így döntöttél, most bánhatod, mert otthon valami nagyon nagy dolgot fognak bejelenteni a barátaid, és utólag kicsit bánni fogod, hogy nem voltál ott. Viszont éppen ezért sokkal többet fogtok találkozni jövőre, mint eddig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénz jön, a pénz megy, és te bizony ma alaposan kirúgsz a hámból. Jól is van ez így, mert a következő év nagy dolgokat tartogat a számodra, olyanokat amikre nem is gondolnál.

Halak (február 20. - március 20.)

Elképesztő szerencsésnek mondhatod magad, legalábbis ami a mai napot illeti. Rád találhat a szerelem, vagy egy életre szóló barátság - de ehhez ki kell mozdulnod otthonról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás