promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiltólistára került az egyik leghíresebb hungarikum, Magyarországon népszerű élelmiszereket tiltottak be ezekben az országokban
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összesen 7 Magyarországon is népszerű élelmiszer került tiltólistára.

A magyaroknak nemcsak a nyelve, a kultúrája, hanem a gasztronómiája is jellegzetes, egyedülálló. Korábban megmutattuk nektek azt a 10 közkedvelt ételt, amitől gyakorlatilag undorodnak a külföldiek, mert gusztustalannak és ehetetlennek vélik. Mint a szavazásunk során kiderült, mi magunk sem eszünk meg mindent, ami annyira népszerű fogásnak számít itthon, és bizonyára külföldi ételek, élelmiszerek között is vannak szép számmal olyanok, amiknek már a gondolatától is irtózol, és amire azt mondod, hogy ezt biztos soha nem fogom megkóstolni.

Bizony vannak olyan élelmiszerek, amit egyes országok nem képesek elfogadni és befogadni, ezért inkább tiltólistára teszik őket. Most mutatunk nektek 7 olyan Magyarországon is népszerű élelmiszert, amik tiltólistára került valamelyik országban - ráadásul az egyik idehaza hungarikumnak számít.

Hogy pontosan melyik hungarikum ez, azt egyelőre nem áruljuk el, ezeket a tiltólistás élelmiszereket is egy szavazásban fogjuk megmutatni nektek, mert így ti is el tudjátok dönteni, hogy az adott terméket vagy ételt/italt szeretitek-e vagy nem. A szavazás mindegyik részére nyomhattok majd egy igent vagy egy nemet, így fog majd teljes képet alkotni a végeredmény.

Ti melyik tiltólistás élelmiszert szeretitek?

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás