promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gusztustalan magyar ételeket rangsoroltak külföldön, ez a finomság került a lista elejére
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A külföldiek szerint ehetetlenek ezek a magyar ételek.

Nagyon furcsa listába botlottunk bele az interneten. Egy külföldi portálon jelent meg, amiben rangsorolták azokat a magyar ételeket, amik a külföldi szavazók és értékelők szerint gusztustalanok és ehetetlenek. Ne vegyük a szívünkre, hogy más nemzetek nem tudják értékelni bizonyos ételeinket, van amit csak azért húztak le annyira, mert egyszerűen nem értik, hogy miért éppen úgy esszük.

Korábban például kiderült, melyek azok a magyar ételek, amiktől szó szerint undorodnak a külföldiek. Ilyen a pacalpörkölt, a szalontüdő, vagy az édes tészták - mákos tészta, diós tészta, lekváros tészta, darás tészta, és még sorolhatnánk a kedvenceinket, amik az őrületbe kergetik a turistákat.

Nyilván nekünk is vannak más országokban olyan fogások, amiknek a neve hallatán is felfordul a gyomrunk, de ott a helyiek kétpofára tömik magukba. Szóval ne feledjük, hogy ez csak néhány ember véleménye, mi magyarok egyiket sem gondoljuk ehetetlennek vagy gusztustalannak.

A listában vannak levesek, pörköltök, tészták, de hogy mi végzett az első 10 helyen, azt egy szavazásban fogjuk megmutatni. Ennek az a lényege, hogy amellett, hogy megtudjátok, melyek a külföldiek szerint a gusztustalan magyar ételek, ti magatok is szavazhattok rájuk, hogy az adott ételt szeretitek-e vagy sem. Mindegyikre nyomjatok egy igent vagy egy nemet, így lesz érvényes a szavazás, és a végén így derülhet ki, hogy az ügynevezett "ehetetlen" ételeink közül melyik a kedvencünk.

Mivel a szavazás aszerint fogja előrébb vagy hátrébb sorolni az ételeket, ahogy szavazunk, a nevek mellé odaírtuk, hogy a külföldi rangsorban melyik hányadik helyen végzett.

Ti melyik "gusztustalan" ételünket szeretitek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás