promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 2: Az egyik csillagjegy csúnya pletykák áldozatává válik, a Skorpió kényes titkokról szerez tudomást
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége sok csillagjegynél a családról fog szólni - de ennek nem örül mindenki. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szombaton érdemes óvatosan kezelned a dolgokat, ne hagyd, hogy az érzéseid befolyásoljanak téged. Megfontolt döntéseket kell hoznod, és nem szabad hagynod, hogy a szerelem teljesen elvakítson. A családoddal való kapcsolat most különösen fontos lehet számodra.

Bika (április 21. - május 20.)

Márciusban nagy változások előtt állsz az életedben, ezért érdemes nyitottnak lenned az új lehetőségekre a hétvégén. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak téged, és merj nagyot álmodni. Fontos, hogy figyelj a családod igényeire is, máskülönben óriási veszekedésre számíthatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szombaton legyél nagyon proaktív, és ne hagyd, hogy a kényelmesség vagy a lustaság hátráltasson, erőt kell venned magadon. Most érdemes több időt töltened a családoddal, és meghallgatni az ő véleményüket is. A szerelemben sok jóra számíthatsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Óvatosan kezeld az indulataidat, és ne hagyd, hogy apró konfliktusok felbolygassanak. Fontos, hogy őszintén kommunikálj, és ne fojtsd el az érzéseidet. Most érdemes figyelni a szerelmedre, és segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lassan megoldódnak a problémáid, érdemes pihenned is egy kicsit, nagy erőket mozgattál mostanában. Hallgass a belső hangodra, és ne hagyd, hogy a külső tényezők befolyásoljanak téged. A családod azonban ma könnyen lehet, hogy ki fog borítani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szombaton sok lehetőség áll előtted, és fontos, hogy megfontoltan válassz azok közül. Tegyél szert önbizalomra, és hagyd magad mögött a múltban lévő gondokat. A családod támogatása most különösen nagy szerencsével segíthet átlendülni néhány nehézségen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy sikeres szombat elé nézel, minden dolog könnyedén sikerülhet a számodra. Használd ki az adódó lehetőségeket, és ne félj kibontakozni. Az új kapcsolatok most különösen előnyösek lehetnek számodra, és segíthetnek továbblépni az életedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdekes információk kerülhetnek napvilágra a családoddal kapcsolatban, de fontos, hogy megőrizd a titkokat. Hallgass az intuícióidra, és ne engedd, hogy mások befolyásoljanak téged. A szeretteid most különösen fontosak lehetnek számodra, talán érdemes meghallgatnod őket is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szombaton kiváló lehetőségek állnak előtted, érdemes élned minden adódó lehetőséggel. Vigyázz, hogy kiket engedsz közel magadhoz, és kerüld azokat az embereket, akik negatívan befolyásolhatják az életedet. A családod támogatása most nagy segítséget jelenthet számodra.

Bak (december 22. - január 20.)

A viharfelhők mostanság gyakran gyűlnek a fejed fölött, de rajtad múlik, hogy képes leszel-e eloszlatni azokat. Fontos, hogy ne hagyd, hogy az apró problémák eltereljék a figyelmedet a céljaidról. Az új kapcsolatok kialakításában most nagyszerű lehetőségek rejlenek, így ne zárd el magad mások elől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet, hogy néhány rosszindulatú pletyka terjed rólad, de ne hagyd, hogy ez nagyon befolyásoljon. Most az a legfontosabb, hogy ne figyelj mások véleményére, és ne keresd a hibát másokban. A családoddal és a szeretteiddel való kapcsolatokban most keress mélyebb megértést és törődést.

Halak (február 20. - március 20.)

Az elkövetkező időszakban csábító lehetőségekkel találkozhatsz, de fontos alaposan átgondolni, hogy valóban ez-e a legjobb megoldás számodra. Bár a könnyebb út vonzó lehet, néha a veszélyesebb utat kell választanod, és ezekben a döntésekben magadban kell megtalálnod az egyensúlyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás