promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 1: Az egyik csillagjegy bizsergető mámorba kerül valakitől, a Vízöntő is kiélvezi a tavasz első napját
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak étvágyát hozza meg a kalandokhoz a tavasz első napja. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Érzelmes hullámvasúton ülsz, de a határozottságod segít átlátni a helyzeten. Vizsgáld meg a kapcsolataidat: van-e olyan, aki nem érdemli meg a figyelmedet? Ne erőltesd a romantikus kalandokat, ha nem érzed a szikrát.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénteken nagyon büszke lehetsz magadra, hogy uralkodni tudsz az érzelmeiden. A higgadtságod segít elkerülni a konfliktusokat, és békét teremteni magad körül. Ne kapkodj, és ne hozz elhamarkodott döntéseket. Este mindenképpen maradj otthon, és töltődj fel. Ha van rá lehetőség, akkor még a mobilodat is kapcsold ki, és vedd elő valamelyik régi hobbidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Márciusban végre eljött az idő, hogy optimistán tekints a jövőre. Koncentrálj a pozitív dolgokra, és ne aggódj a pénz miatt. Bízz magadban, és ne félj kockáztatni. A boldogság ott van a közelben, csak nyitottnak kell lenned a szerelemre. Ha egyedülálló vagy, egy régi ismerős most felkeltheti az érdeklődésedet, bizsereghet tőle minden porcikád.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne keseredj el, ha nem vagy a legjobb hangulatban. Koncentrálj az apróbb örömökre, és ne add fel a reményt. Ne vitatkozz feleslegesen, inkább tartsd meg a belső békédet. Ha egyedülálló vagy, ne aggódj, a szerelem hamarosan bekopogtat az ajtódon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre sikerül megbeszélni egy régóta húzódó problémát a szeretteiddel. Légy nyitott és őszinte, és ne félj kompromisszumot kötni. A terveid jók, de a kivitelezésükkel még lehetnek gondok. Gondolkodj át mindent alaposan.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A megmérettetések arra késztetnek, hogy átgondold az életedet. Ne félj változtatni, ha szükséges. Beszélj egy megbízható emberrel, aki segíthet a helyes út megtalálásában. Könnyen előfordulhat sajnos, hogy nehézségekkel kell szembenézned a párkapcsolatodban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Végre elfogadsz egy régóta elutasított dolgot, ami pozitív hatással lesz az életedre. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik új nézőpontokat nyitnak meg előtted, és még az is lehet, hogy különösen mámoros pillanatokat okoznak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne ess pánikba, mert a mostani megmérettetések arra is jók, hogy át tudd gondolni, mit szeretnél elérni az életben. Te is érzed magadban, hogy jóval többre vagy képes, de lehet bizonyos szituációk, vagy személyek hátráltatnak. Beszélgess erről valakivel, és világosodj meg. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan találkozás felboríthatja a nyugalmadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Viharos érzelmek tombolnak benned. Ha egyedülálló vagy, egy szenvedélyes kalandba bocsátkozhatsz. Kreatív energiák is pezsegnek benned, és eljött az ideje, hogy változtass az életeden. Szabadulj meg a terhektől, és lépj ki a komfortzónádból.

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken béke és a megértés fog uralkodni a párkapcsolatodban. Tele vagy energiával, és képesnek érzed magad bármire. Ne bízd el magad, a fizikai kihívásokhoz kérj segítséget. A szellemi feladatokat könnyedén megoldod, de a testednek is szüksége van pihenésre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre elkezdenek benned feltámadni a pozitív energiák, ma rögtön ki is élvezed az örömöket, amik érnek. Próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni, és akkor gyorsan utol fog érni a boldogság. Fontos, hogy ne bonyolíts túl semmit, és bízz magadban. 

Halak (február 20. - március 20.)

Márciusban nagyon pozitív változások szele fog járni, és neked nyitottnak kell lenned a lehetőségekre. A pénzügyi helyzeted hamarosan stabilizálódhat, de ne ess túlzásba a költekezéssel. Viszont ha van nyitottságod egy új szerelemre, varázslatos pillanatok elé fogsz nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás