promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 29: Az egyik csillagjegy bődületes baklövést követ el,  a Szűz felfokozott izgalmi állapotba esik
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felettébb izgalmasan alakul az utolsó téli nap. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ha párkapcsolatban vagy, gyakorolj több türelmet, és ha szingli vagy, érdemes elgondolkodnod azon, hogy miért sürgeted ennyire a dolgokat. Gyakran a türelem gyümölcsözőbb, mint a siettetés.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedvező lehet a pénzügyi helyzeted és a szerelem terén is sikeres lehet a csütörtöki nap. Legyél türelmes a barátaiddal, és ne feledd, hogy mindenki más tempóban halad az életben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy korábban hibás döntéseket hoztál, és most ezeknek a következményei jelennek meg az életedben. Ne menekülj előlük, hanem vállald fel a hibáidat. A környezeted meglepően elfogadó lehet, csak légy őszinte.

Rák (június 22. - július 22.)

A családi konfliktusokat nem egyedül tudod megoldani, de ha változtatsz magadon, akkor könnyebben kezelhetővé válnak a helyzetek. A munkahelyeden ma nem kell nagy kihívásokra számítanod, ellenben az a pénz, ami könnyen jön, könnyen is fog menni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csütörtökön rendkívül eseménydús napod lehet sok humorral és nevetéssel, és ettől még az sem tántorítana el, ha ennek az ellenkezőjét olvasnád a napi horoszkópodban. Csakazért is kicsikarod magadból, ami benned van.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

El kell keserítselek, mert a munkád ma szörnyen unalmas lehet, feltéve, hogy egyáltalán dolgoznod kell. Ezt azonban egy pillanatig sem fogod bánni, mert feltűnik valaki az életedben, akitől rögtön heves izgalmi állapotba kerülsz - ki tudja mi lesz ennek a vége?

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Felejtsd el a múltat, és nézz előre. Tanulj a hibáidból, mert sok szép remek nap áll még előtted. Ha a szerelem terén nehézségekkel küzdesz, ne ess kétségbe, mert mindig van lehetőséged újraépíteni az életed. Lehet pont ma kellene elkezdeni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Időnként kockázatot kell vállalnod, mert a terveid nem mindig úgy sülnek el, ahogy szeretnéd. Ne feledd, hogy te irányíthatod a történeted végét, így a nehézségekből is kihozhatod a legjobbat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lebecsülheted magadat, de emlékezz, hogy az ellenfeleid is hajlamosak erre. Kihasználhatod ezt a helyzetet, hogy előnyt szerezz. A hangulatváltozásaid döntő mértékben befolyásolhatják a mindennapjaidat, így próbálj meg velük egyensúlyt teremteni.

Bak (december 22. - január 20.)

Csütörtökön érzékelheted, hogy kissé tompább vagy, mint általában. Most még fontosabb, hogy összpontosíts, különben könnyen kifoghatnak rajtad mások. Ami a szerelmet illeti, ha párkapcsolatban vagy, akkor számíthatsz arra, hogy kapcsolatotok új szintre léphet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma a türelem lesz a kulcsszó számodra. Hagyd, hogy elszántságod irányítsa a cselekedeteidet. Pénzügyi téren kedvező fejlemények várhatók, de vigyázz, lehet, hogy valaki megpróbál átverni. Emellett fontos, hogy ne csak kritizálj, hanem értékeld is az embereket, akikkel kapcsolatban állsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Családi kapcsolataid rendezetlenek lehetnek, és csütörtök jó alkalom arra, hogy ezen változtass. Ha neheztelsz valakire, dolgozz rajta, mert ez a negativitás hosszú távon visszaüthet. Ha vannak gyerekeid, itt az alkalmas idő, hogy tehermentesítsd a párodat, vagy hogy nagyobb részt vállalj a feladatokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás