promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 28: Az egyik csillagjegy óriási szerelmi kalamajkába keveredhet egy félreértés miatt, a Bak váratlan pénzeket tehet zsebre
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerencse forgandó, de a napi horoszkóp örök. Mutatjuk mit üzennek a csillagjegyek ezen a szerdán.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma az intuíciódra és a belső hangodra kell hallgatnod. A munkahelyeden ma egy fontos döntést kell meghoznod, amihez a megérzéseidre lesz szükséged. A szerelmi életedben ma egy mély és őszinte beszélgetésre kerülhet sor. A bevételeiddel kapcsolatban óvatosnak kell lenned, ne költekezz felelőtlenül.

Bika (április 21 - május 21)

Szerdán váratlan bevételre tehetsz szert, köszönhetően annak, hogy szárnyal a kreativitásod és a találékonyságod . A munkahelyeden új ötletekkel állsz elő, amik nagy sikert aratnak. A szerelmi életedben egy romantikus randevú várhat rád. 

Ikrek (május 22. - június 21.)

Szerdán akitartásodra és a türelmedre lesz szükség. A munkahelyeden egy nehéz feladatot kell elvégezned, ami sok munkát és odaadást igényel, a szerelmi életedben viszont egy súlyos félreértés okozhat nagy feszültséget. 

Rák (június 22. - július 22.)

A február hátralevő része aharmónia és az egyensúly jegyében telik nálad. A munkahelyeden gördülékenyen mennek a dolgok, és a kollégákkal is jó a hangulat. A szerelmi életedben is béke és boldogság uralkodik. Ez egy igazi Disney-mesének tűnhet, de még a pénzzel kapcsolatban kellemes meglepetésben lehet részed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szenvedély és a titokzatosság lengi körül a napodat. A munkahelyeden szerán egy új projektbe foghatsz bele, ami különösen izgalmas kihívások elé állít. A szerelmi életedben viszont váratlan fordulatokra számíthatsz, és ez nem biztos, hogy olyan jót jelent.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Aalandvágy és a szabadságvágy hajt ezen a szerdán. A munkahelyeden nehezen tudsz koncentrálni, legszívesebben elutaznál és új élményeket gyűjtenél. A szerelmi életedben is változásra vágysz. Pénz dolgában viszont legalább jól állsz, még ha te nem is feltétlenül így éled meg.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Szerdán a precizitásodra és a pontosságodra lesz szükség. A munkahelyeden egy fontos projektet kellene befejezned, ami nagy koncentrációt igényel. Lehet nem is fog sikerülni, de akkor sem szabad elbúsulnod, holnap is lesz nap. A szerelmi életedben legalább egy romantikus meglepetés várhat rád. Pénzügyek tekintetében megnyugtató stabilitásra számíthatsz.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Ma váratlan kihívásokkal kell szembenézned, de ne aggódj, a bátorságoddal és a magabiztosságoddal le fogod győzni őket. A munkahelyeden adódó kihívásokkal sikeresen fogsz megbirkózni, a szerelmi életedben azonban hullámvölgyekre számíthatsz - de a szenvedély lángja továbbra is lobog. Nem érdemes erre alapozni, de ez átsegíthet a bajokon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerdán meglehetősen könnyedén megtalálod a megoldásokat, csak úgy cikáznak a fejedben a jó ötletek. A munkahelyeden is elismerik a tehetségedet, ez akár még fizetésemeléssel is járhat. A szerelmi életedben is kedvező változások várhatók, legyél éber és nyitott.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerdán hajlamosabb lehetsz a féltékenységre és a birtoklási vágyra. Ne aggódj, ha a párod nem tud lépést tartani a hangulatingadozásaiddal, a csillagok hamarosan kedvezőbb helyzetbe kerülnek. A munkahelyeden viszont váratlan bevételre tehetsz szert, ami feldobja a hangulatodat.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

A mai nap tele van energiával és szenvedéllyel. Ha szingli vagy, egy váratlan találkozás felpezsdítheti a szerelmi életedet. Ha párkapcsolatban élsz, a romantika új színekkel tölti meg a kapcsolatotokat. A munkahelyeden ma kiemelkedően teljesítesz, ami elismerést és anyagi jutalmakat hozhat.

Halak (február 19. - március 20.)

A kommunikáció kulcsfontosságú szerepet játszik ezen a szerdán. Ne félj őszintén kifejezni az érzéseidet, és nyitottan fogadd a másoktól kapott visszajelzéseket. A napi horoszkópod szerint azonban hajlamos vagy karót nyelni, ma fontos lenne egy kis lazítás, hogy kapcsolódj magadhoz, kiszabadulj a feltételezett elvárások fogságából.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás