promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő bejelentést tett az RTL, óriásit húztak, nem akarsz lemaradni erről
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan hírt közöltek, amelyre nagyon sokan lesznek majd kíváncsiak.

Óriási igény van manapság az olyan tartalmakra, amelyek hiánypótlók, amelyek nem a hétköznapi felületességgel közelítik meg a dolgokat, fontos témákat, hanem alapos szakértelemmel, ha kell, akkor fontos szakértőkkel. Az ilyen tartalmak tudományos igénnyel, de szórakoztató formában tárják elénk a világ kis és nagy dolgait, de egy biztos, hogy úgy fogunk felállni a képernyő elől, hogy tudjuk, ma is tanultunk valami hasznosat, ma is többek lettünk.

Nos, az RTL+-on elérhető egy szenzációsnak ígérkező dokumentumfilm, amely arról szól, hogy "Miért a kutya a legjobb barátunk?".

A dokumentumfilm az RTL saját gyártásában készült. Az exkluzív tartalom mától, azaz február 27-től elérhető az RTL+ platformon. A film alkotói, Veress Krisztina és Kőrösi Máté egy fontos kérdésre kerestek választ a filmben, méghozzá arra, hogy mi a közös az emberben és a kutyában. A filmben pedig az egyik legnagyobb magyar szaktekintély, Csányi Vilmos etológus segít nekik a kérdés megválaszolásában.

A filmben persze nagyon sok kis kérdés megválaszolása közben bontakozik ki a címben feltett nagyobb kérdés. Olyan dolgokra is megtudhatjuk a válaszokat, hogy mit éreznek a kutyák, ha elhagyják őket, hogy van-e egyáltalán rossz kutya, és hogy képesek trükköket tanulni az állatok.

A filmhez láthattok előzetest is, és valószínűleg borítékolható, hogy hatalmas sikere lesz majd a dokumentumfilmnek.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás