promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 26: Az egyik csillagjegy párja inkább lelép egy régi szerelmével, az Oroszlán a pénzfa alatt ácsorog csak meg kellene ráznia
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valakinek összetörik a szíve, míg másra rámosolyog a szerencse. Ezt hozza a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

Kreatív ötleteiddel lenyűgözheted a környezetedet. Ne félj megmutatni a tehetségedet, és bátran vállalj új kihívásokat. A magánéletedben egy titkos románc bontakozhat ki, amit nem biztos, hogy fel szeretnétek vállalni. Ennek az okait azonban érdemes lenne felfejteni.

Bika (április 20 - május 20)

A hétfő arról szól, hogy kicsit belelazulj a nehéz helyzetekbe is. Ne stresszeld magad, hagyd hogy a munkahelyi dolgok maguktól megoldódjanak - mert meg fognak. Tölts több időt a szeretteiddel, és élvezzétek a közös programokat. A munkahelyeden minden rendben van, ne aggódj miatta. A pénz miatt sem kell aggódnod.

Ikrek (május 21 - június 20)

Váratlanul nagy összeghez juthatsz, de ne költsd el azonnal, hétfőn gyakorolhatod a pénzügyi tudatosságot. Gondolkodj el a jövőn, és fektess be a megtakarításaidba. A szerelmi életedben hullámvölgyekre számíthatsz, de ne add fel a reményt.

Rák (június 21 - július 22)

Nehéz helyzetbe kerülhetsz, de ne add fel. Légy kitartó és hű önmagadhoz. A munkahelyeden elismerik a tehetségedet, és jutalomban részesülhetsz. Vigyázz, ne keveredj flörtbe a munkahelyeden, hosszú távon nagyon bánni fogod. Otthon kellene rendbe tenni a dolgokat.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Pénzfa alatt ácsorogsz, a kérdés, hogy észreveszed-e vége a lehetőséget? Mert az bizony ott van, és kéreti magát. Ami a magánéletedet illeti, lejjebb kellene engednek az elvárásaidból, és inkább az emberek valódi mivoltára fókuszálhatnál.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Ne aggódj a jövő miatt, koncentrálj a jelenre. A munkahelyeden csapatmunkára lesz szükség, légy nyitott a kompromisszumokra. A magánéletedben egy régi sérelem újra felszínre kerülhet, de most végre lezárhatod. 

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A mai nap tele van energiával és lendülettel. Használd ki ezt a pozitív hangulatot, és végezd el a régóta halogatott feladatokat. A szerelmi életedben szenvedélyes pillanatokat élhetsz át. Nagyon szenvedélyeseket...

Skorpió (október 23 - november 21)

Nehéz döntés elé állhatsz ezen a hétfőn, de bízz a megérzéseidben. Ha a szerelmed inkább tovább ál egy régi szerelmével, az nagyon megütheti az önbecslésedet, de a dolog egyáltalán nem biztos, hogy rólad szól. A munkahelyeden úgyis új kihívások várnak, amelyek lehetőséget adnak a fejlődésre, most koncentrálhatsz erre - de vigyázz a pénzzel, ne költekezz felelőtlenül. 

Nyilas (november 22 - december 21)

A mai nap a harmóniáról és a békéről szól. Tölts több időt a szeretteiddel a délutáni órákban, és élvezzétek a közös pillanatokat. A munkahelyeden ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani.

Bak (december 22 - január 19)

A munkahelyeden keményen kell dolgoznod, de a befektetett energia megtérül. Ne félj kiállni a véleményedért, és ne aggódj, ha nem értesz egyet mindennel. A magánéletedben romantikus meglepetés várhat, amitől a szerelem is új lángra lobbanhat.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Ne engedd, hogy a féltékenység elhomályosítsa a józan ítéletedet. Bízz a párodban, és ne ugorj fejest rögtön ismeretlen kalandokba, csak mert elbizonytalanodtál. A pénzügyi helyzeted stabillá válik, de ne feledd, a spórolás sosem árt.

Halak (február 19 - március 20)

Egy régi ismerős felbukkanása kellemetlen emlékeket hozhat felszínre. Ne keseredj el, őszintén beszélj vele, és meglepően kedvező fordulatot vehet a dolog. A munkahelyeden kreatív ötleteiddel kápráztathatod el a kollégáidat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás