promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 21: Az egyik csillagjegyet szerelmi bánat gyötörheti, a Kos előtt új távlatok nyílnak a szerelemben
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegy nincsenek tekintettel a vágyainkra, és ez nem is feltétlenül akkora baj, hiszen gyakran mi sem tudjuk, mire vágyunk. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Hétfőn valami szokatlan dolog történhet a munkahelyeden, amivel nem is tudod hirtelen, mit kellene kezdened. Először lehet megijedsz tőle, és a félelmeidnek komoly alapjai is vannak, de ha ügyes vagy, rá fogsz jönni, hogy a dolog csak új ajtókat nyit előtted. Csak aztán be kell menni az eggyiken.

Bika (április 21 - május 21)

Szerdán ellepik az gondolataidat a vadabbnál vadabb ötletek és fantáziálások, ezt a munkádban és a magánéletedben is jó lenne kihasználni. Ne szégyenlősködj, nem véletlenül vagy pont olyan, amilyen, még a hibáiddal együtt is.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Szerda a szerelemben nem biztos, hogy könny perceket hoz, lehet meg kell beszélnetek valamit, ami óriási hatással lesz a kapcsolatotokra. Nem világos, hogy a pénz mekkora szerepet játszik ebben, vagy hogyan kapcsolódik hozzá, de legyél résen, mert sokat veszíthetsz belőle.

Rák (június 22. - július 22.)

Az önzetlen szeretet mindig a javadra fog válni, még akkor is, ha valaki visszaél vele. A dolog róla fog szólni, nem rólad. A határok ugyanakkor fontosak, meg kell őket húzni, de ez nem jelenti azt, hogy tartalékolnod kellene a szeretettel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szerdán elég durván kiütközik a maximalizmusod, pedig valójában senki sem vár el tőled nagy dolgokat. Lehetséges, hogy a megfelelési kényszeredet akarod csak leplezni ezzel, ideje lenne leszámolni a félelmeiddel, vagy legalább a kesztyűt felhúzni ellenük, a február hátralevő része erre tökéletesen alkalmas lesz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Különleges képességekkel rendelkezel, mégis úgy teszel, mintha teljesen átlagos lennél. Fejezd be a magadnak való hazudozást, és használd az erődet, a jó tulajdonságaid ma különösen jól működnek majd.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Szerdán merj önmagad lenni. Köszi napi horoszkóp, gondolnád gúnyosan, hiszen ez a megállapítás mindig minden helyzetre érvényes, így elég semmitmondónak tűnhet. De csak elsőre. Ma ugyanis olyan akadályba ütközöl, ahol komolyan meg kelle erőltetned magadat, hogy önmagad maradj, és a saját érdekeidet képviseld másoké helyett.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Egy festmény megítélése mindig azon múlik, hogy milyen szögből, és milyen távolságból nézed. Ha hidegen hagy a képzőművészet, ezt a tanácsot akkor is jobb lenne megfogadnod, mert jelenleg nagyon sok mindenhez közelítesz rosszul. Ideje perspektívát váltanod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közelmúltban sokmindent elértél, olyan dolgokat, amiket talán nem is tartottál lehetésgesnek. Ma ebből az érzésből kell táplálkoznod, mert nagy kihívások várhatnak. Főleg szerelmi kérdésekben. Vedd magad komolyan, és legyél büszke az értékeidre, e nélkül minden nagyon nyőgvenyelőssé válik.

Bak (december 22. - január 20.)

Vasrárnap régi munkák gyümölcsei érhetnek be, miközben új inspirációt merítesz majd a szeretteidből. Lendületben vagy, ezt érdemes kihasználnod, ma a nehéz dolgok is sokkal könnyebben mennek majd.

Csak a hét közepe van, de te máris egy komoly szakmai sikert könyvelhetsz el, a munka gyümölcse előb beért, mint vártad volna. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne adódnának nehézségek, a családi életedben sok-sok pótolni való van még.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Nem könnyű elengedni valakit, akit valójában nagyon szeretsz, és te lehet, hogy pont ettől az állapottól szenvedsz. Sajnos a csillagoknak sincs jobb tanácsa, minthogy éld meg a gyászt, jogod van szomorkodni egy elszúrt kapcsolat miatt, főleg, ha szerelemről van szó.

Halak (február 19. - március 20.)

Ha a fellegekben jársz, óriásit zuhanhatsz, ez együtt jár a dologgal. Csak ezért nem mondhatod azt, hogy inkább meg sem próbálod. Szerdán lehet úgy érezheted, hogy nem érdemled meg, mikor boldog vagy, valami nagyon jó dolog történik. Pedig megérdemled.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás