promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget érhet Szoboszlai Dominik középpályás pozíciója a Liverpoolnál, emellé még Jürgen Klopp is rossz hírt közölt a magyar focikiválóságról
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eldőlt Szoboszlai Dominik sorsa.

Szoboszlai Dominik jóideje nem léphetett már pályára a Liverpool egyik meccsén sem, az aranylábú középpályás januárban csaknem 4 hétig nem tudta támogatni csapatát combhajlító-problémái miatt, aztán két meccs erejéig visszatért, ami nem volt egy jó ötlet, később ismét combfájdalmakra panaszkodott. Így aztán kérdéses volt, vajon februárban tud-e még játszani.

Miközben lábadozott, gyógyulgatott, Jürgen Klopp bejelentette, hogy nyáron távozik a Liverpool éléről, majd híre ment, hogy vele együtt az angol csapat legjobbja, Mohamed Szalah is búcsút int társainak. Ez azért érdekes, mert Szalah távozása akár pozitív fordulatot is hozhat Szoboszlainak.

Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy a Liverpool elveszíti a legjobb játékosát, akiről köztudott, hogy nem nagyon szereti senkinek se átpasszolni a labdát. Viszont azzal, hogy az angol csapat mondhatni egyszerre veszíti el a vezetőedzőjét és a sztártámadóját, véget érhet Dominik középpályás karrierje is, mert ha az új edző úgy gondolja, hogy a magyar tehetségnek jobb hasznát veszi a Liverpool a támadók között, akkor visszakerülhet arra a posztra, ahol a Lipcsénél is volt.

Szalah távozása viszont borítékolható, és a 80-as évek legendás Liverpool-focistája, Mark Lawrenson szerint óriási lelépési pénzt kaphat érte a klub.

Visszatérve Szoboszlai Dominikra, mindenkit az érdekelt, hogy a szerdai, Luton Town elleni mérkőzésen már pályára tud-e állni. Jürgen Klopp megtartotta szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját, és nem kecsegtetett túl sok jóval a magyar focitehetségről:

„Dom (és Trent) közelednek a visszatéréshez, de jelenleg még nem készülnek együtt a csapattal, ami azt jelenti, nem is lesznek elérhetőek”.

Magyarán Szoboszlai Dominik még sem a Luton Town elleni Premier League-találkozón, sem a vasárnapi, Chelsea elleni Ligakupa-döntőben nem fog játszani.

Jürgen Klopp hozzátette, hogy folyamatosan monitorozzák a játékosok sérüléseit:

„Napról napra monitorozzuk a játékosok helyzetét, az izomsérüléseknél ez nem tud máshogy működni. Ez a helyzet Curtisszel is, neki a szalagja sérült. Diogónak a térde. Alisson izomsérülése ugyancsak nem jött rendbe. Így állunk most. Tudjuk, hogy egy nagyon jó ellenfél vár ránk, de így kell megoldanunk ezt a rendkívül fontos kihívást. Óriási szükségünk lesz az Anfield támogatására”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás