promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Fura videóval buktatták le Szoboszlai Dominikot, sorra osztják meg a külföldi oldalak a felvételt
Borítókép:  "Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi idők egyik legérdekesebb kérdésére kaptunk most választ.

Szoboszlai Dominikot az utóbbi időben nem láthattuk pályára lépni a Liverpool FC-ben, mivel kiújult a sérülése, és nem akartak kockáztatni, így az egymeccses visszatérés után újabb kezeléseket kapott a magyar focista. De a visszatérés már közeleg, és meglehet, hogy már a Ligakupa döntőn is láthatjuk őt a pályán, amelyre február 25-én kerül majd sor. Ám inkább valószerű, hogy ezt a meccset még kihagyja a középpályás. 

Közben erősödött a Liverpool bajnoki esélyei, hiszen a Manchester City ikszelt csak a Chelsea-vel, így pedig vesztett pontok tekintetében is a Liverpool FC áll a bajnokság élén. A két mögötte jövő csapat előtt egy és két ponttal vezetnek Jürgen Klopp fiai.

Ám az utóbbi időben volt még egy téma, amelyre felfigyelt a sajtó.

Egy olyan téma, amelyre azután lett figyelmes a média, miután Szoboszlai beszámolt legújabb tetoválásáról. A képen ugyanis feltűnik a magyar focista mögött egy karton Szoboszlai is, egymás előtt állnak, a látvány igazán izgalmas. De hogy kerülhetett oda a bábu?

Szoboszlai is két másik csapattársa, így Virgil van Dijk és Alisson Becker egy reklámban vettek részt, amelynek keretében járókelőket leptek meg a világsztárok. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, a sztárfocisták pedig különleges kis ugratásokkal fokozták a hangulatot. A forgatás egyik pontján pedig előkerültek a kartonfigurák is. Tehét innen vihette haza azt Szoboszlai, aki ezt a nappalijában tárolta éppen akkor, amikor megtörtént a fotózkodás is a tetoválóművésszel, Törőcsik Dániellel.

Íme a videó, amelyben előkerül a karton is, így lepődnek meg a járókelők, akik nem is tudják, hogy Szoboszlaiékkal fognak találkozni. Óriási meglepetések történtek a forgatás alatt, egyes reakciók zseniálisak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás