promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 14: Az egyik csillagjegy megrázza a pénzfát, a Skorpió feje főhet a szerelem miatt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mozgalmas nap elé nézünk, íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán használd ki a vonzerődet és igyekezz helyrehozni a kapcsolatokat, amik esetleg megromlottak az utóbbi időszakban. Fontos, hogy szánj megfelelő időt a pihenésre.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénz dolgában ma sok szerencsére számíthatsz. Szerdán kiválóan érezheted magad, és minden a helyére kerülhet az életedben. Légy nyitott az új kapcsolatokra és élvezd ki az életet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Próbálj átlátni a szitán és felkészülni a kihívásokra, de ne siesd el a döntéseket. Figyelj oda arra, hogy ne vegyél részt olyan dolgokban, ami nem a te érdekedre van.

Rák (június 22. - július 22.)

Óvakodj a felesleges dolgoktól és a pletykáktól, inkább koncentrálj a lényegre. Keresd a kikapcsolódást és ne hagyd, hogy a stressz felülkerekedjen rajtad. Próbálj ki egy új rutint a napodba, ami segíthet a fókuszod megtartásában és a stressz csökkentésében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Izgalmas lehetőségek várnak rád, légy nyitott az új dolgokra és élvezd az életet! Hallgass az intuíciódra és merj változtatni, ha úgy érzed, szükséges. Ez egyébiránt pénzben is sokat hozhat most a konyhára.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerda tele lesz különböző teendőkkel, de ne felejtsd el időt szánni magadra és a pihenésre is. Ha nem gondoskodsz a feltöltődésről, könnyen kimerülhetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerdán koncentrálj a lemaradások pótlására, és ügyelj a szavaidra, hogy ne provokáld ki a vitákat. Ha úgy érzed, hogy körülötted sok a feszültség, tarts távolságot, és tervezd meg előre a következő hetet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne hagyd, hogy mindenféle bosszantó apróságok elrontsák a napodat. Koncentrálj a fontos dolgokra, és kerüld a felesleges stresszt. A szerelem most úgyis nagy kihívásokat tartogat neked, sok minden fölött elsiklottatok, és nem voltatok igazán őszinték egymással - ezt mielőbb orvosolni kell. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy baráti találkozó során új ajtók nyílhatnak előtted. Ám légy óvatos, ne hagyj magad sodródni, alaposan fontold meg a lehetőségeidet. Ha káosznak érzed az életed, ideje rendezni a dolgokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezdheted a napot lassabb tempóban és nyugodtabban, ne siess döntéseket hirtelen. Most nem a legjobb idő a kreatív tevékenységekhez, és az energiaszinted sem a toppon. Ha nagy döntések előtt állsz, ne félj segítséget kérni szeretteidtől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A múltbeli gondokat most végre lezárnád, és új fejezetet nyitnál az életedben. A csillagok a te oldaladon állnak, most rajtad múlik, hogy milyen sikereket érsz el. Ne feledd azonban, hogy a pihenés is fontos! Este kényeztesd magad egy kis kikapcsolódással, és bízz benne, hogy a jó hírek hamarosan megérkeznek!

Halak (február 20. - március 20.)

Szerelem terén most kinyithatod szívedet és hagyni, hogy az élet meglepjen. Ne ragaszkodj túlságosan a terveidhez, inkább engedd, hogy a pillanat vezesse az utadat! Munkában is próbálj meg lazábban kezelni a helyzeteket, ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás