promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 11: Az egyik csillagjegynek összeomolhat a párkapcsolata, de a Szűz sokkal boldogabb lesz a nap végére
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mit üzen a csillagok állása a hét utolsó napjára.

Kos (március 21. - április 20.)

Vasárnap túlzásba viheted a kitárulkozást, ami rossz színt vet rád. Néha a kevesebb több. Adj súlyt a szavaidnak azzal, hogy nem kürtölöd őket világgá, disztingválj egy kicsit, hogy kinek árulod el a titkaidat, problémáidat, félelmeidet.

Bika (április 21. - május 20.)

Vasárnap jó sok bátorságra lesz szükséged, amit hirtelen nem biztos hogy elő tudsz teremteni. A családod azonban a segítségedre lehet, általuk megtöbbszöröződik az erőd. Vágj bele olyamibe, amitől eddig tartottál, mondj igent valamire, amit eddig elutasítottál, itt az ideje kicsit eldobni a gyeplőt. 

Ikrek (május 21. - június 21.)

A február sok meglepetést tartogat neked, de az elsőbe már most vasárnap beleotolhatsz. Megismerkedsz egy idegennel, aki a hónap végére talán már nem is lesz idegen. Nem mondom, hogy ez szerelem, de az sincs kizárva.

Rák (június 22. - július 22.)

Vigyázz, milyen döntéseket hozol ma, mert ezek nagy hatással lesznek a pénzügyeidre. A pénz ott szeret tanyázni, ahol jól bánnak vele, ez járjon a fejedben, mikor éppen nagyobb összeget adsz ki valamire, amire nem biztos, hogy szükséged van.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A vasárnapot érdemes családi körben tölteni, lehetőleg jó nagy gyerekzsivajban. Ha elfáradtál a hét folyamán, lehet nem most fogod kipihenni magadat, mindazonáltal olyan energiákat szívhatsz magadba, amik még a hasznodra fognak vállni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A vasárnap nem indul könnyen, mert elárasztanak az aggodalmak, az agyadat folyamatosan a gondok bombázzák. Napközben legyél sokat a friss levegőn, ez segít ellazulni, de egy régi barátba is belefuthatsz ezáltal. Bármilyen nehezen is induljon a reggel, estére igencsak elégedett leszel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet már régóta töredezik az a kép, amit az idilli párkapcsolatról elképzeltél, mégis meglepetésként érhet, ha egyszer csak a te párkapcsolatod is véget szakad. Ma egy kiadós veszekedés veszélye fenyeget, aminek a kimenetele azonban még nem lejátszott. Az viszont biztos, hogy ma valami eltörik, és csak a feleken múlik, hogy mit kezdenek ezzel a helyzettel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eltévedtél, de a barátaid segíthetnek megtalálni az igaz utat. Szűrd meg, ki az aki a véleményét akarja csak átpaszírozni rajtad, és ki az aki önzetlen jóakaród. Ez azt is jelentheti, hogy kemény dolgokat vág a fejedhez, ha megkérdezed, de érdemes megpróbálnod, ez segíti csak igazán a tisztánlátásodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rendkívüli koncentrációt igényel a részedről ez a vasárnap, mert a párkapcsolatodban most te vagy az erősebb fél, aki tartja a másikat. Ez komoly teher, de szívesen vállalod. Vedd komolyan a helyzetet, és a párod később rendkívül hálás lesz neked, amiért ebben a nehéz időszakban is tartottad a frontot.

Bak (december 22. - január 20.)

A féltékenység senkinek sem a barátja, ráadásul még rosszul is áll. Érdemes lenne számot vetned vele, hogy a féltékenységed honnan ered, ma ugyanis nagyon könnyen a hatalmába keríthet ez a gyanakvó érzés.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindenki követ el hibákat, nem kell aggódnod, ha te sem vagy kivétel, sőt. Mindig mindent jól csinálni lehetetlen, de hibákat véteni szinte kötelező. A keserű pirulát le kell nyelni, és menni kell tovább.

Halak (február 20. - március 20.)

Vasárnap eléggé levert lehet a hangulatod, amit a környezeted nem tud mire vélni. Rugalmasságra van szükséged és a partnered megértésére, ha pedig ez nem adott, akkor egy barát segíthet ki a bajból. Valójában most egy nagyon jó időszak következhet a számodra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás