promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Cápák a sárga földig alázzák a vállalkozókat, kemény pillanatok az RTL stúdiójában
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény állítások cikáztak a Cápák között stúdiójában, lesz aki nem marad állva?

A Cápákat sosem kedvességük miatt kedveltük, eddig is nagy előszeretettel szaggattak valakit cafatokká (már persze csak képletesen), ha úgy érezték rászolgált az illető. Van persze példa az ellenkezőjére is, mikor a keblükre ölelnek valakit, akár még akkor is, ha a vállalkozásába nem feltétlenül szeretnének beszállni - hét évad alatt azért volt itt már példa mindenre.

Vasárnap este 19 órakor ismét egy sor vállalkozónak nyílik lehetősége megmutatni magát az RTL legnépszerűbb műsorában, ami mostanában magasan nyeri a nézettségi versenyeket, és ráadásul a konkurenciát is rávette, hogy elindítson egy hasonló formátumú műsort, igaz a Kincsvadászok hétköznapokon kerül adásba.

Komoly igény van tehát ezekre a nívósabb hangvételű műsorokra, amik mellőzik a fölösleges magamutogatást, cukiskodást, hülyéskedést, illetve a celebeket (lásd a kereskedelmi csatornák legtöbb műsorát a Szerencsekeréktől a Farm VIP-en keresztül a Dancing with the Stars-ig)

Ugyanakkor természetesen a Cápák között sem mellőzi a drámákat, lehet, hogy a befektetések és a vállalkozások ültetik le a nézőket a TV elé, de valójában a drámák és a sikertörténetek tartják őket ott. A következő adásban pedig rengeteg drámára számíthatunk, a szerkesztők legalábbis igencsak kemény mondatokat válogattak össze az új adásból:

Könnyen elképzelhető, hogy lesz aki nem marad állva, néhány mondat ugyanis igencsak csípős, akár a jószándék vezérli (lásd Orbók Ilona esetét), akár az egyenes kimértség (Lakatos István), vagy az őszinte megrökönyödés (Moldován András).

Sokaknak kifejezetten megalázó lehet hallani ezeket a kritikákat, akármilyen erőltetett mosolygással is hallgatják olykor a Cápák megjegyzéseit.

Milyen megjegyzésekről is van szó? Soroljuk: "A vállalkozót én nem annyira látom bennetek. - Nem csak most vagytok túl kicsik, hanem mindig is túl kicsik lesztek. - Azt mondod nekem, ez a semmi 400 milliót ér, még ha a semminél pont ennyivel több is amit átlátok az ujjam között."

A valódi kontextus persze még sokat finomíthat ezeken, hiszen ez csak egy összevágott anyag.

Ezúttal is Moldován András szavai rengetik meg a leginkább az embert, aki az utóbbi időben különösen élesen fogalmaz, egy interjúban azt is elárulta, hogy nem gondolja, hogy tisztje lenne a finomkodás, mivel ha ők ott a műsorban nem mondják el az igazat, akkor a vállalkozók ennél sokkal nagyobb pofonokkal is találkozhatnak. Lehetne kedveskedni, de a vállalkozások nem ettől lesznek sikeresek.

Az új adásból már elérhető egy adásrészlet is, ahol a Cápák igencsak mást gondolnak egy bizonyos témáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás