promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Többen is bántották a Cápák között eddigi legfiatalabb jelentkezőjét, szúrós harapásnyomok és vérszag a stúdióban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizonyítási vágytól fűtve érkezett a stúdióba, kemény alkudozások a Cápák között legújabb adásában.

A Cápák nem véletlenül az RTL egyik legnézettebb műsora, bár indulásakor sokan kételkedtek a sikerében, mára bebizonyította, hogy igenis van igény a kereskedelmi csatornák főműsoridejében komoly, nívós színvonalú műsoroknak, nem csak a bazári szórakoztatásnak.

A mostani már a 7. évad a széria történetében, és rekordhosszúságúnak ígérkezik, amire szüksége is lehet az RTL-nek, ha meg akarják tartani azt a pici előnyt, amit január óta mutatnak a konkurens TV2-vel, amiben óriási szerepe van annak, hogy a Cápák között vasárnaponként nem is enged más műsorokat érvényesülni.

Balogh Levente és társai óriási fölénnyel nyerik a nézettségi versenyt (a legfrissebb adatok szerint is 20% fölötti arányban nézték a műsort a 18-49 évesek korcsoportjában, a teljes lakosság körében pedig több mint 600 ezren követték a 3. részt, mindkét eredmény kiemelkedőnek számít).

Igaz a TV2 mintha el is engedte volna ezt a hajót, mert rendszerint mozifilmekkel próbálkozik vasárnapesténként. A csatorna azonban nemrég elindított egy új műsort, ahol műkincsekkel megy a kereskedés, és ha nem is egy Cápák között, de mindenképpen új minőséget jelez naponta jelentkező a show műsorok között.

Ami viszont az RTL-t illeti, nagyon kemény alkudozásokat ígér a Cápák között ma esti adása, ez ki is derült a műsor előzeteséből. Az RTL szerkesztőitől már tudni lehet, hogy most debütál a befektetési reality eddigi legfiatalabb szereplője, akinek a pontos korát ugyan még nem lehet tudni, de a felvételek alapján egészen biztosan megállapítható, hogy még nem töltötte be a 18-at. Egy talpraesett, középiskolás srácról van szó, aki a hátrányából faragott előnyt. Íme az RTL által közzétett reklám:

A fiatal vállalkozó bemutatkozása egyébként igencsak elgondolkodtató. A "cápák" világában magától értetődően nagyon fontos a státusz, a siker, de ez rámutat arra, hogy rengeteg a társadalom szemében sikeresnek titulált ember, aki puszta bizonyítási vágyból tört olyan magasra, ami a környezet igazságtalanságai, kitaszítottsága nélkül valószínűleg nem úgy történt volna.

Mégis fontos, hogy ez a krédó ne vezessen tévútra, mert a megbecsülés fontos része a sikeres, boldog életnek, mégsem az egyetlen ismérve. Ez a fiú példádul egészen biztos vagyok benne, hogy a vállalkozása nélkül is egy remek srác, értékes ember. A ma esti adásból mindenesetre minden kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás